2777
2789
عنوان

پارتنر زبان

138 بازدید | 12 پست

درود،من به کسی احتیاج دارم که برای یادگیری زبان انگیزه داشته باشه سطحشم بیسیک یا حداقل استارتر بلد باشه .هم خودم یاد میدم بهش اگرم طرف مقابلم چیزی هم که من بلد نباشم یاد بده چه بهتر ولی میخوام پارتنر خوبی باشه تنبل نباشه چون من خودم تنبلم 

منم میخوام شروع کنم 

سطحمم‌ مبتدیه‌ یکم بلدم 

چجوری میخونی

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام شروع کنم سطحمم‌ مبتدیه‌ یکم بلدم چجوری میخونی

الان پکیج گرفتم رضایی اونو دارم میبینم بیشتر رو کرامر و ترجمه فوکوس داره فیلم هم نگاه میکردم تیکه های فیلم دارم دیالوگ هاشون رو حفظ میکردم پارتنر داشته باشم میتونیم دیالوگ هارو تمرین کنیم مثلا من دیالوگ های روز رو حفظ میکنم پارتنرم جک رو 

تویه واتساپ گروه درست میکنم هرکس خواست ادش میکنم،شاید اونجا یکی پارتنر سطح خودشو تو گروه پیدا کنه،ولی من خودم چیزهایی که بلد باشم اموزش میدم گروه باشیم هم خیلی خوبه،فقط خانوم