2777
2789
عنوان

این معدل چ تراز میده

133 بازدید | 20 پست

۱۸.۲۰ 

انسانیم تراز انسانی با تجربی فرق میکنهه اگه میدونید بگیدد چند میشه

یکی از بچها ک فرهنگیان قبول شد گفت معدلم ۱۸بود تراز ۹۴۰۰ بهم داد😐 من باور نکردم بنظرتون ممکنه درست گفته باشه؟؟

نمراتشم بهم گفت معدل ۱۸شد ولی ترازشو خودم ندیدم

کاششش بشههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدیم به نظرتونامروز اعلام می‌کنند؟

از این مسخره ها هیچی مشخص نیست تا مارو از استرس نکشن دست بر نمیدارن

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

نمیدونم ولی چقدر ترازدهی خوبه واسه شما🥲ریاضی با ۱۸.۸۰ به زور ۹۰۰۰ میده

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

نمیدونم ولی چقدر ترازدهی خوبه واسه شما🥲ریاضی با ۱۸.۸۰ به زور ۹۰۰۰ میده

واقعا؟

کدوم سایت تخمین تراز زدید؟

فکر نکنم اینجور باشه ها

بستگی به رشته و سختی امتحانت اونسال داره و اینکه کدو درسا نمره بهتری اورده باشه بعضی درسا کلی تاثیر دارن بعضی ها کمتر

مثلا رشته ریاضی از تجری و تجربی از انسانی احتمالا سخت تره

در ضمن بستگی به امتحانات هم داره یه سال میبینی انسانی از همه رشته ها سخت تر بوده و ریاضی سخت نبوده

تو گوگل بزن حدس تراز با معدل چند سایت هست پیش بینی میکنه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

واقعا؟کدوم سایت تخمین تراز زدید؟فکر نکنم اینجور باشه ها

بله

تخمینا که همش خوشبینانس

یه نفر فرهنگیان بود ترازش شده بود ۹۱۶۰ نمراتش یه ذره بهتر از من هم بود حتی

همون تخمینا واسه نمرات ایشون ۹۵۰۰ داد

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بلهتخمینا که همش خوشبینانس یه نفر فرهنگیان بود ترازش شده بود ۹۱۶۰ نمراتش یه ذره بهتر از من هم بود حت ...

الان که گفتی من بیشتر استرس گرفتم.

آخه چرااااا

بستگی به رشته و سختی امتحانت اونسال داره و اینکه کدو درسا نمره بهتری اورده باشه بعضی درسا کلی تاثیر ...

مثلا من معدل 18 برا امتحان 1403 رو زدم مال تجربی و ریاضی تراز 5 هزار داد مال انسانی 6 هزار

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین