2821
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

81 بازدید | 14 پست

حلوا چجوری درست کنم خوب شه امروز میرم سر مزار مادر پدرم میخوام حلوا ببرم بلد نیستم دعاتون میکنم بگید ازگوگل میزنم فیلم ولی هیچی نمیفهمم اصلا نمیدونم خوب میشه یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ترو خدا ممنونت میشم کمکم کن من پدرم اومد به خوابم حلوا میخواست

مواد لازم 

آردو آب و گلاب و پودر هل وشکر و روغن و زعفران اگع دوست داشتی 

ببین هر پیمانه که میگیری مثلا لیوان فرانسوی ۱ لیوان آرد گرفتی ۱/۵ لیوان آب میگیری  مثلا ۳ پیمانه لیوان فرانسوی آرد گرفتی ۴/۵لیوان آب و به اعضای هر لیوان آرد ۱ لیوان شکر 

حالا آرد و روغن اول باهم روی گاز قشنگ مخلوط میکنی روغن تا جایی بریز با آرد قاطی کن که یه چیزی حالت که روغن با آرد قشنگ تفت بخوره سفت نباشه شعله متوسط کن رو به پایین اونقدر تفت بده رنگ عوض کنه اگه دوست داشتی زعفران بزن یکم آرد سفید تر بردار اگع ن زعفران نزدی دوست نداشتی تفت بده تا جایی یکم قهوه ایی روشن یا تیره بشه تا اینجا متوجه شدی ؟  

میشه بگین چیکارکنم میخواستم بخرم ولی میگن یک روز قبل باید سفارش میدادی

حالا آب و شکر و یه نصف لیوان گلاب و پودر هل تو ظرف جدت گانه باهم مخلوط کن رو گاز نزار بعد ک مخلوط کردی به ارد و روغن اضافه کن بعد شعله گاز زیاد زیاد کن کم کم هم بزن یه مواد آبکی و شل درمیاذ نگران نباش بعد چند دقیقه شروع میکنه به جوش اومدن همینجوری هم بزن هم بزن هم بزن وقتی که داشت سفت میشد سری تند تند هم برن ته نگیری آخرشم یه جا جمع میشع قشنگ بعد از روی گاز برداری بریز تو ظرف یا از بیرون از این نون و حلوا بگیر بزار توش و تزیین کن اگه جایی متوجه نشدی بگو کمکت کنم 

حالا آب و شکر و یه نصف لیوان گلاب و پودر هل تو ظرف جدت گانه باهم مخلوط کن رو گاز نزار بعد ک مخلوط کر ...

نه فدات شن آنقدر قشنگ توضیح دادی متوجه شدم انشالله درست کردم خوب شد بهت میگم فدات بازم مرسی الهی هر چی میخوای خدا بهت بده الهی با برآورده شدن آرزوت خدادسورپرایزت کنه 

نه فدات شن آنقدر قشنگ توضیح دادی متوجه شدم انشالله درست کردم خوب شد بهت میگم فدات بازم مرسی الهی هر ...

خب خداروشکر خدا پدرتون رحمت کنه انشالله درست کنی واسش اون دنیا خوشحال بشه 

انشالله خوب میشع نگران نباش 

مرسی گلم انشالله شماهم از خدا هرچی میخواین بهتون بده 

خب خداروشکر خدا پدرتون رحمت کنه انشالله درست کنی واسش اون دنیا خوشحال بشه انشالله خوب میشع نگران نبا ...

قررربون دل مهربونت عزیزم خدا رفتگان شمارم بیامرزه عزیزانتون هم حفظ بکنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز