2777
2789

یه مقدار پول واسه خونه جمع کردیم حالا خونه خیلی گرونه پولمون کافی نیست همینجور رو هواموندیم😭حالا بنظرتون طلا بخریم بسوده؟خیلی شرایطمون سخته نه خونه خریدیم نه اجاره کردیم چون گفتیم پولی ک اجاره میدیم دستمون باشه ،حالا خونمون کشیدیم خونه مادرشوهرم خداخیرشون بده خیلی خوبن ولی بازم هیچ جاخونه ادم نمیشه ازطرفی میترسم ضررکنیم پولمون روهوامونده😓

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا همه چی نوسان داره بزار ۱۰ ام به بعد

گفتم حداقل تابرج۱۰خونه گرفتیم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزارش بانک وام بگیر روش

همینکارم کردیم،گفتم یه مقدارشو‌بدیم طلا بقیه بخوابونیم واسه وام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همش ترس دارم

اگه خریدی هم آب شده و برای حداقل یه سال بمونه تا سود بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو هر وقت طلا بخری به سوده ولی سریع نریع بفروشی طلاق و باید نگه داشت تا برای روز مبادا

مرسی عزیزم مثلا تاچه زمان نگهش داریم خوبه؟میترسم خونه گیرمون بیاد مجبورشیم زود بفروشیم ضرر شه موندیم بخدا🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان سر این ماشه و اینا همه چی کشیده بالا بزار تا ۱۰ ام‌شاید بازار تثبیت شد اگر نه بعد بخر

مرسی عزیزمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه خریدی هم آب شده و برای حداقل یه سال بمونه تا سود بده

چشم مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم مثلا تاچه زمان نگهش داریم خوبه؟میترسم خونه گیرمون بیاد مجبورشیم زود بفروشیم ضرر شه موندیم ...

خدا بیامرز مادرم بهش میگفتن مریم پنجه طلا تو عمرم ندیده بودم بفروشه یا کم کنه مثقالی هم شده بود جمع می‌کرد ...یادمه وقتی فروخت توی مشهد منطقه متوسط یه دو طبقه عااالی خرید برای خودش با اینکه مستاجر بوده میگغته به من چه باباتون دندش نرم کرایه بده یعنی به طرز فکرش اون زمان همه میخندیدن ولی الان میگیم تف تو طرز فکر ما .....خونش الان قیمت خورده ۶ میلیارد اون زمان ارزون خرید بعد این که خونش کامل شد داد مستاجر باز از بابام پول میگرفت طلا میخرید بعد ۷سال باز کلی طلا جمع کرده بود