2777
2789
عنوان

خانما ببخشید الان طلا بخریم بسوده یانه گیرافتادیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست

شرایط یکجوری بحرانیِ که هیچکس از هیچی خبر نداره. از صبح انگار مردم توی شُوک هستن، همه مثل زامبی شدن، نه حرف میزنن نه کاری میکنن، مثل زامبی، سر در گریبان فقط عبور میکنن. به نظر من شنبه برید طلا رو بخرید. از اینی که هست پایینتر که نمیاد. مطمئنم قیمت طلا روز به روز بالا میره، چون خیلی التهاب در جامعه هست. آب شده بخرین، بی سود و اجرت، دیگه خودتون میدونین.

الان تازه ماشه اجرا میشه، بازار ایران از عصر تعطیل هست تا شنبه. ببینین وضع چحوریه، پول که آماده هست، شما خودتون یه کوچولو برای سرمایه آینده بخرین. سود داره، شاید کمی کمتر از تیر و مرداد. لااقل بهتر از پول خوابوندن تو حساب هست. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من باشم فعلا دست نگه میدارم شاید توافق شد ریزش کرد یه مقدار

نمیدونم پناه برخدا

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بیامرز مادرم بهش میگفتن مریم پنجه طلا تو عمرم ندیده بودم بفروشه یا کم کنه مثقالی هم شده بود جمع ...

افرین بهش واقعا پنجه طلان اینجور خانوما فرشته ن تو زندگی خدابیامرزتشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط یکجوری بحرانیِ که هیچکس از هیچی خبر نداره. از صبح انگار مردم توی شُوک هستن، همه مثل زامبی شدن، ...

مرسی عزیزم خدا به دادمون برسه واقعا😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین بهش واقعا پنجه طلان اینجور خانوما فرشته ن تو زندگی خدابیامرزتشون

مرسی عزیزم خدا رفتگان شمارم بیامرزه آره خدا بیامرز میگفت شما دخترا من نیستین یه گرم طلا ندارین