آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
موادش که رب زیاد بزن و اویشن و پولبیبر سیر هم رنده کن یدونه
خوب رنگش بذار باز بشه موادت
خود ماکارونی هم من به شخصه هر تایمی نوشته باشه فقط پنج مین میذارم تو اب که شفته نشه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فلفل قرمز رو داخل مایه اش بریز وقتی داری درست میکنی میمایشو دارچین رو بعد از آبکش کردن داخل ماکارونی و مایه بریز.
کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.
موادش که رب زیاد بزن و اویشن و پولبیبر سیر هم رنده کن یدونه خوب رنگش بذار باز بشه موادت خود ماکارونی ...
❤️❤️❤️
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یکمی شوید یا اویشن بزنو یکمی پنیر پیتزا اضافه کن ب مواد ماکارانیمحشر میشه
❤️❤️❤️
فلفل قرمز و دارچین بریز داخلش .فلفل قرمز رو داخل مایه اش بریز وقتی داری درست میکنی میمایشو دارچین ر ...
❤️❤️❤️
برای موادش پیاز زیادی نگین کن فلفل وزردچوبه ،پاپریکا،رب گوجه ،پودر زنجفیل بریز ماکارونی هم طبق دستور نوشته ۸ دقیقه ولی من ۵ دقیقه آبکش میکنم که خمیر نشه ته دیگ هم سيب زمینی بذار
من بجای سویا سینه مرغ میزنم سینه مرغ که هنوز کمی یخ زدست خیلی ریز خورد میکنم با پیاز تفت میدم نمک فل ...
اره. سیب زمینی توش نریزم؟؟