2777
2789
بله برای فرهنگیان راستش دو دلم همه میگن از تجربی کم برمیدارن من به دبیری زیست و شیمی و تاریخ و مشاور ...

با همون تجربی برو انتخابت بزن خب آموزش ابتدایی 

با تجربی خیلی بهترههه  انسانی رقابت خیلیی برا فرهنگیاننن زیادههه

برا چی فرهنگیان ؟؟اگر برا فرهنگیان میخوای کنکور تجربی رقابتش برا فرهنگیان کمتره تو باید ترازت بالا ۸ ...

ربطی ندارد فقط به ظرفیت شهر بیشتر ربط داره 

تو یه شهر میبینی همون انسانی با تراز شیش هزار قبول شده تو یکی دیگه میبینی با هشت هزار هم نشده 

بعد چون باید یه حداقل ترازی هم ادم از کنکور تخصصی رشته خودش بگیره تجربی خیلی سخت تره و جدا از این خیلی از بچه های تجربی هم وقتی از کنکور خودشون چیزی نمیارن رو میارن به فرهنگیان 

در کل بیشتر به ظرفیت شهرت بستگی داره همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما چه گناهی کردیم اومدیم انسانی فرهنگیان اینطور رشته به درد بخور هم که ندارد ای کاش اینا رو همون ...

وای گیج شدم 

ینی تجربی بهتره؟؟؟🥲😔

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭
وای گیج شدم ینی تجربی بهتره؟؟؟🥲😔

صد در صد حداقل این همه رشته داره من گاهی از شدت فشار می‌خوام برم پایین خودم راحت کنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ربطی ندارد فقط به ظرفیت شهر بیشتر ربط داره تو یه شهر میبینی همون انسانی با تراز شیش هزار قبول شده تو ...

خب غیر ظرفیت شهر کلا با تجربی فرهنگیان آوردن راحت تره   تا انسانی   تراز کمتری میخواهد

ربطی ندارد فقط به ظرفیت شهر بیشتر ربط داره تو یه شهر میبینی همون انسانی با تراز شیش هزار قبول شده تو ...

کسی هم تجربی خونده اشتباهه دوباره بشینه کنکور انسانی بده و دیپلم انسانی بگیره 

من کاری به ظرفیت ندازم  گفت تغییر رشته بدم گفتم نه با همون دیپلم تجربی فرهنگیان برو نیاز به تراز کمتری داره

خب غیر ظرفیت شهر کلا با تجربی فرهنگیان آوردن راحت تره تا انسانی تراز کمتری میخواهد

خب همون ظرفیت شهر رو اون تراز تاثییر داره 

برات مثال زدم که همون انسانی ممکنه تو یه شهر با تراز شیش هزار هم قبول بشه ولی تجربی تو همون شهر شاید با هشت هزار هم نشه یا برعکس 

چرا خب چون لابد تو اون از رشته های انسانی بیشتر بر میداشتن 

کسی هم تجربی خونده اشتباهه دوباره بشینه کنکور انسانی بده و دیپلم انسانی بگیره من کاری به ظرفیت ندازم ...

این که حالا چکار کنه یه بحث دیگس اره تو شرایط الان اشتباهه 

ولی بحث ظرفیت بود که گفتم اونطوری هم نیست 

خب غیر ظرفیت شهر کلا با تجربی فرهنگیان آوردن راحت تره تا انسانی تراز کمتری میخواهد

نه متوجه حرف من نیستی 

راحت تر نیست 

اصلا معلوم نمیکنه که کدوم تراز بیشتری یا کمتری میخواد هر جا فرق داره