2777
2789
عنوان

خرید و فروش وام ازدواج

44 بازدید | 5 پست

خانوما کسی می دونه اگه بخوام وام ازدواج خریداری کنم باید از کجا پیگیر باشم و شرایطش چجوریه؟

کسی تجربه داشته؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

چرا دنبال وام ازدواجی 

بانک رسالت و مهر تقریبا با همون مبلغی که میخوای وام ازدواج بخری اونا هم امتیاز وام میفروشن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافی نتا بنر بچسبون کنار بانک دانشگاه ها تو سایت دیوار

والا تو سایت دیوار و شیپور رفتم

بعضیا زدن ۶۰ یا ۷۰ میلیون اول نقد میگیرن بعد واگذار میکنن

اینو میفهمم

ولی بعضی خریدار ها زدن برای وام ۳۰۰ میلیونی ۱۳۵ میلیون میدم

اینارو نمی‌فهمم یعنی چی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
چرا دنبال وام ازدواجی بانک رسالت و مهر تقریبا با همون مبلغی که میخوای وام ازدواج بخری اونا هم امتیاز ...

واقعا؟

سپرده نمیخواد؟

درصدشون کمه؟

واقعا؟سپرده نمیخواد؟درصدشون کمه؟

نه دیگه وقتی داری میخری یعنی هزینه سپرده رو بهشون میدی

فکر کنم اونا هم با ۴ درصد 

داخل گوگل شماره تماس فروش وام بانک رسالت داره 

یه سرچ بزن

ولی میتونی برای بانک مهر بری حضوری بپرسی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤