2777
2789
عنوان

شوهرم تنها میره خونه مادرش استرس میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 32 پست
بحث من اینه از شوهرم چرا میپرسه ؟ من اونجام چرا از من نمیپرسه مگه شوهرم میدونه که از اون میپرسه ، می ...

چون پسرشه

جون بچشه

چون تو نبودی ولس بجه اون بود پسرش بود معلومه که با اون راحته

چون نفسش رو خون تو رگهاش رو از اون زن داره

بعد میگین مادر شوهرفردا پسرتون و زنش باهاتون اینطوری کرد چس نکنید

بعضی مادرا لیاقت ندارن 

در کل بسته به رفتار طرفه 

وقتی طرف با رفتارش نشون میده لیاقت نداره 

چجور میشه تنهاش گذاشت؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسرشهجون بچشهچون تو نبودی ولس بجه اون بود پسرش بود معلومه که با اون راحتهچون نفسش رو خون تو رگها ...

وا مگه اون خانوم خونست که بدونه سبزی خونه تموم شده ؟ چایی تموم شده؟ بنظرم این حرف توهین به پسرشه شما شوهرتون لابد اشپزی میکنه تو خونه می‌دونه