2777
2789

اگر متدین هستید، مهم‌ترین موضوع تو کسب و کار اینه که همون‌طور که دین می‌گه کسب و کارتون رو به چشم عبادت ببینید.

گناه به هر نحوش، کسب حرام و شبهه ناک به هر نحوش، کم فروشی و بی انصافی و.... به هر نحوش از کسب و کارتون دور باشه و بیش از اینکه فکر درآمد مالی باشید فکر خدمت به خلق و ارائه‌ی کالا یا خدماتی با کیفیت که خیری به خلق الله هست، باشید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر متدین هستید، مهم‌ترین موضوع تو کسب و کار اینه که همون‌طور که دین می‌گه کسب و کارتون رو به چشم عب ...

درسته عزیزم خیلیییی ممنونم ازت 

قطعا و حتما من به خدمت مشتری کار میکنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

چشم گلم ممنونم

و من الله التوفیق. 

آقا هستم. التماس دعا برای من، مردم غزه و همه، ظهور امام مهدی علیه السلام 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

دعا رزق و روزی تو اینترنت سرچ کن ، سنگ شرف الشمس حرز امام‌جواد، اینا خوبه ولی اصل تلاشه و یادگیری فن ...

اسم مشتری رو به اسم کوچیک صدا زدن بی احترامی برداشت نمیشه؟ باعث ناراحتی مشتری نمیشه؟ خصوصا اگه مشتری مرد باشه زنش فکر بد نمیکنه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسم مشتری رو به اسم کوچیک صدا زدن بی احترامی برداشت نمیشه؟ باعث ناراحتی مشتری نمیشه؟ خصوصا اگه مشتری ...

نه گل این تکنیک باعث نزدیکی زیاد ببین تو و مشتری میشه مخصوصا هم جنس ، مردم روی اسم کوچیکشون خیلی حساس هستن و فقط ادم های امن زندگیشون با این روش صداشون میزنه خیلی خیلی مهمه این تکنیک ، نگران نباش تکنیک اصولی هست  امتحان پس داداه هست ولی تاکید میکنم روی مشتری همجنس

دعا رو نمیدونم عزیزم ولی اگه به انرژی ها اعتقاد دارین برای پاکسازی انرژی منفی و جذب مثبت تو یه ظرف اسپری، آب بریزید به علاوه گلاب و نمک صورتی که عطاری ها دارن میتونید یه مقدار مایع شیشه پاک کن هم بریزین بوی خوبی میگیره

هرروز یا یک روز درمیون ورودی در خونه و اگه مغازه دارین ورودی مغازه رو اسپری کنید پاکسازی میکنه و خیلی موثره

میتونید خودتون هم توی خونه گردگیری و میز و کابینت و اینا رو با همین اسپری انجام بدین

من تاثیرشو دیدم

بعد از نماز 

14 بار یا جوادالائمه ادرکنی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.