بچم از هفته سوم تولدش تا الان همش نفخ خیلی شدید داره و دفعش اکثرا مخاطی کشدار هست . تازه به زورم دفع میکنه هی باید باهاش ور بری البته سفت نیست مدفوعش شل هست ولی با زور زدن و مکافاته... جوش داره رد لپاش ولی عکسای اگزما و کهیر و اینا رو میبینم مثل اونا نیست یه سری جوش هست که غیر عادی به نظر نمیرسه . دیگه اینکه شکمشو هی سفت میکنه و زور میزنه در کل هم بچه ی نا آرومی هست گاهی کمتر گاهی بیشتر میشه .تک سرفه و گاها سرفه داره مخصوصا بعد آروغ زدن و اینکه چهار پنج دقیقه بیشتر شیر بخوره هی به زور دیگه انگار میخوره و مثل اینکه اذیت باشه هی خودشو دوست داره عقب بکشه ولی هم میخواد بخوره هم انگار نمیتونه ... نمیدونم از ریفلاکس هست یا چی... دکتر بردم میگه تا زمانی که اسهال و مدفوع خونی نباشه حساسیت نیست . دارو هم دایمتیکون و کولیکز و گریپ میگسچر امتحان کردم با پدیلاکت و بی بی کر که تاثیر چندان نداشتن یا بهتره بگم اصلا تاثیر نداشتن ... آزمایش مدفوع هم ازش گرفتم حساسیت و خون مخفی دیده نشده . دیگه موندم واقعا که چی هست... کولیکه ریفلاکس حساسیت یا چه کوفتیه
من پزشک عمومی هستمعزیزم هیچ جوری نیست فقط ریفلاکس داره. دقیقا بچه ریفلاکسی رو توضیح دادیآروغشو حتتتت ...
آخه میگن حساسیت داره و فلان من واقعا درمونده شدم. تو سونو ۳۷ هفتگی م هم زده بودن لوپ های روده جنین متسع هست ینی تا سه هفته بعد تولدش من درگیر همه ی بیمارستان ها بودم حتی مفید بستری شد که جراح تشخیص انسداد اگه داد عملش کنن که گفتن تو عکس و سونو چیزی دیده نشده و عمل نمیخواد. حالا همش میگم نکنه از اون باشه یا نکنه حساسیت باشه من نمیفهمم... بیشتر از همه این که واسه مدفوع زور میزنه و به زور دفع میکنه اذیتم میکنه مدفوعشم سفت نیست که بگم یبوست هست. ینی این از رفلاکسه؟ بعد اینکه مخاطی هست چی ؟
بخدا از غذا افتادم دو هفته لب به لبنیات و میده نزدم بدنم دیگه درد میکنه .
وای دخترمنم کولیکی بود ببین دخترمن فقط فقط گریه منم اونموقه درمونده شده بودم تاپیکم زدم ولی واقعا هر دارویی امتحان کردم اثری نداشت فقط بایدتحمل کنی دورش بگذره
میدونم خیلی سخته چون خودمم گذروندم ولی واقعا چاره ای نیس