2777
2789

تا دوسالش شد رژیم رعایت کردم ولی از ماه اول که رعایت کنی مدفوعش خوب میشه عادی مثل بچه های دیگه ویواش یواش زور زدن وبیقراریش از بین میره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این خانوم میگه خون تو مدفوع بچه دیدهبا بچه شما فرق داره

اره مال منم تا خون ندیده بودم میگفتن رفلاکسه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بابا این خانوم میگه خون تو مدفوع بچه دیدهبا بچه شما فرق داره

نه من تا حالا خون ندیدم آزمایش هم خون مخفی دیده نشده . از طرفی یه مدت واقعا هرررر چی فکر میکردم آلرژی زا باشه نمی‌خوردم ولی بازم همون طور بود 

من پزشک عمومی هستمعزیزم هیچ جوری نیست فقط ریفلاکس داره. دقیقا بچه ریفلاکسی رو توضیح دادیآروغشو حتتتت ...

آخه میگن حساسیت داره و فلان من واقعا درمونده شدم. تو سونو ۳۷ هفتگی م هم زده بودن لوپ های روده جنین متسع هست ینی تا سه هفته بعد تولدش من درگیر همه ی بیمارستان ها بودم حتی مفید بستری شد که جراح تشخیص انسداد اگه داد عملش کنن که گفتن تو عکس و سونو چیزی دیده نشده و عمل نمیخواد. حالا همش میگم نکنه از اون باشه یا نکنه حساسیت باشه من نمی‌فهمم...  بیشتر از همه این که واسه مدفوع زور میزنه و به زور دفع میکنه اذیتم میکنه مدفوعشم سفت نیست که بگم یبوست هست. ینی این از رفلاکسه؟ بعد اینکه مخاطی هست چی ؟

چکار کردی بعد؟ الان دخترت خوب شده؟ رژیم گرفتی یا شیر خشک دادی نهایت

تا ۴ماهگی دخترم همه دکترا میگفتن هیچی نیست خیی نیست 

تااینکه حالش بدتر شد

دیگه ۴ماهگی بردم گوارش کودکان گفت حساسیته

شیر خشک دادم چون رژیمش خیلی سخت بود

از ۷ماهگی غدا کمکی دادم بهش با تست حساسیت.

الان ۲۱ ماهشه فقط شیر گاو امتحان نکردم

آخه میگن حساسیت داره و فلان من واقعا درمونده شدم. تو سونو ۳۷ هفتگی م هم زده بودن لوپ های روده جنین م ...

مخاطی بودن و زور زدن موقع دفع به خودی خود دلیل حساسیت نیست

کلا شیرخوار زیر ۳ ماه طبیعیه این حالتاش 

چون هنوز روده کامل تکامل پیدا نکرده

شما فوق آلرژی هستی؟ که نظر دادی؟من سر در نمیارم بعد شما که فقط یه بچه ی آلرژیک داشتی، سر در میاری؟!

بله من سردر میارم. فوق الرژی هستم

با تجویز اشتباهتون سلامت بچه به خطر ننداز

شماک تشخیص دادی بچه رفلاکس داره هنوز انقدر نمیدونی لبنیات باید حدف بشه.

دفع مخاطی و درد در دفع جفتش علائم الرژیه

بخدا از غذا افتادم دو هفته لب به لبنیات و میده نزدم بدنم دیگه درد میکنه .

وای دخترمنم کولیکی بود ببین دخترمن فقط فقط گریه منم اون‌موقه درمونده شده بودم تاپیکم زدم ولی واقعا هر دارویی امتحان کردم اثری نداشت فقط بایدتحمل کنی دورش بگذره

میدونم خیلی سخته چون خودمم گذروندم ولی واقعا چاره ای نیس