2777
2789

بچم از هفته سوم تولدش تا الان همش نفخ خیلی شدید داره و دفعش اکثرا مخاطی کشدار هست . تازه به زورم دفع میکنه هی باید باهاش ور بری البته سفت نیست مدفوعش شل هست ولی با زور زدن و مکافاته... جوش داره رد لپاش ولی عکسای اگزما و کهیر و اینا رو میبینم مثل اونا نیست یه سری جوش هست که غیر عادی به نظر نمیرسه . دیگه اینکه شکمشو هی سفت میکنه و زور میزنه در کل هم بچه ی نا آرومی هست گاهی کمتر گاهی بیشتر میشه .تک سرفه و گاها سرفه داره مخصوصا بعد آروغ زدن و اینکه چهار پنج دقیقه بیشتر شیر بخوره هی به زور دیگه انگار میخوره و مثل اینکه اذیت باشه هی خودشو دوست داره عقب بکشه ولی هم میخواد بخوره هم انگار نمیتونه ... نمیدونم از ریفلاکس هست یا چی... دکتر بردم میگه تا زمانی که اسهال و مدفوع خونی نباشه حساسیت نیست . دارو هم دایمتیکون و کولیکز و گریپ میگسچر امتحان کردم با پدیلاکت و بی بی کر که تاثیر چندان نداشتن یا بهتره بگم اصلا تاثیر نداشتن ... آزمایش مدفوع هم ازش گرفتم حساسیت و خون مخفی دیده نشده . دیگه موندم واقعا که چی هست... کولیکه ریفلاکس حساسیت یا چه کوفتیه 

سلام پسرمن ۱۲ سالشه ولی حساسیت به پروتئین گاوی داشت  مدفوعش علاوه بر آنکه کشدار ولزج بود ی لکه خون هم توش بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم رفلاکس داره

هم الرزی داره

دکتری هم ک بردی بیسوادی بیش نیست

متخصص اطفال سردرنمیاره

باید ببری اسم آلرژی یا فوق تخصص گوارش کودکان

دختر منم دفع خونش همیشه منفیه ولی آلرژی داره

خیلی زور میزد وخیلی بیقرار بود اول گفتن رفلاکس تا قبل اینه لکه خونه باشه ولی بعد تشخیص پروتئین گاوی دادن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

باید خودت رژیم بگیری هر چیزی که از محصولات گاو باشه نخور مثل شیر  گوشت پنیر 

خورشت با گوشت گوسفند یا مرغ بخور شامی کباب نخور یواش یواش بهتر میشه

احتمالا کولیکه خوب میشه تا چهار پنج ماهگی چیزای نفاخ اینا نخور کمتر اذیت بشه

بخدا از غذا افتادم دو هفته لب به لبنیات و میده نزدم بدنم دیگه درد میکنه . 

ی شیر خشک کمکی دارویی هم براش نوشتن اسمش یادم نیست ولی من برای اینکه حساسیت برهتا وقتی شیر خوار بود پرهیز کردم خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهتره

ریفلاکس داره. احتمالا کولیک هم داره

عزیزم بچه داری همینه. سخته.

انتظار داری کلا بخوابه دوقلپ شیر بخوره دوباره بخوابه؟؟؟

انقد بچه بدبخت و نبند به دکتر و دارو

ببری آسم و آلرژی صدتا ماده غذایی رو حذف می‌کنه بعد یک سالگی با هززززار بدبختی ذره ذره باید شروع کنی دوباره.

الان بچه شما نرماله. من یدونه اینطوری بزرگ کردن یکی دیگه هم دقیقا همین طوری دارم الان ۴۳ روزشه

باید خودت رژیم بگیری هر چیزی که از محصولات گاو باشه نخور مثل شیر گوشت پنیر خورشت با گوشت گوسفند یا ...

بخدا نمی‌خورم لبنیات یا چیزی که فکر کنم نفخ داره ولی همونطوریه.  خودمم خیلی ضعیفم واقعا نمیدونم دیگه چی بخورم 

ریفلاکس داره. احتمالا کولیک هم دارهعزیزم بچه داری همینه. سخته.انتظار داری کلا بخوابه دوقلپ شیر بخوره ...

میدونم سخته خودم اولیم پدرمو درآورده بود نارس بود بیچاره شدم جون گرفت . ولی این یه جوریه که اصلا سر در نمیارم چشه دکترا هم که هر کدوم یه چیز میگن 

ی شیر خشک کمکی دارویی هم براش نوشتن اسمش یادم نیست ولی من برای اینکه حساسیت برهتا وقتی شیر خوار بود ...

دقیفا چیا میخوردی؟ این اصلا به زور شیشه میگیره که بخوام چیز دیگه بگم 

دقیفا چیا میخوردی؟ این اصلا به زور شیشه میگیره که بخوام چیز دیگه بگم

برنج  بخور همه خورشت هارو بخور ولی با گوشت مرغ درست کن 

من گوشت گوسفندم حساسیت داشت با گاو هردو رو نمیخوردم یعنی ۶ ماه طول کشید تا فهمیدم چی بخورم چی نخورم حتی دکتر گف ببین نان میخوری بچه چطوره یعنی اونم امتحان کردم که به گلوتن نان حساسیت داره یه نه

فقط شیر وپنیر وماست وکره وکشک رو کامل قطع کردم وبقیه غذاهایی با گوشت مرغ درست میکردم ومیخوردم 

میدونم سخته خودم اولیم پدرمو درآورده بود نارس بود بیچاره شدم جون گرفت . ولی این یه جوریه که اصلا سر ...

من پزشک عمومی هستم

عزیزم هیچ جوری نیست فقط ریفلاکس داره. دقیقا بچه ریفلاکسی رو توضیح دادی

آروغشو حتتتتما بگیر رو سطح شیبدار بخوابونش

وقتی نمیتونه شیر بخوره بلند کن یه آروغ بزنه دوباره شیر بده

خیلی سخته خودمم دارم ریفلاکسی.

لبنیات هم بخور فقط پرچرب باشه. سردیجات زیاد نخور حبوبات هم نفخشو بگیر. همین.

انقد هم دارو نده به بچه بیچاره. چه خبره؟

یدونه پدی لاکت تاثیر ش ثابت شده. اونم تازه کمی یبوست میده. ندی بهتره