2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت مادرم از از دیروز تا الان یک زنگ بهم نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا همیشه اینجوری هست وقتی چیزی باب میلش نباشه شروع می‌کنه غرغر کردن دیگه نمیگه اعصاب من نمی کشه چند ...

شما زنگ بزن عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
رفتی مسافرت یا دنبال خود خوری کردن و حرف؟؟؟چرا بیخودی مسافرت رو کوفت خودت میکنی زنگ نزد که نزد گوشیت ...

بابا خب آخه آدم ناراحت میشه مادرم روزی چند بار به بقیه خواهر برادر هام زنگ میزنه خود خواهرم دیروز پنج بار زنگ زد چون داخل جاده بودیم نگران بود 

آره آدم اصلا حالیش نمیشه چیزی از مسافرت .خب بمون اومدم بعد زنگ بزن

یه بار مادرشوهرم چند روز رفته بود شمال  بعد که امده بود پرید به من که چرا رفتم مسافرت بهم زنگ نزدی حالم بپرسی؟ 

گفتم مگه حالت بد بود؟  گفت شاید حالم بد شده بود؟ 

(حالا سه تا ماشین بودن رفته بودن شمال)

گفتم خوب حالت بد شده بود بهشون می گفتی ببرندت دکتر  تنها که نبودی؟ 

حالا خوبه شوهرم هر روز بهش زنگ می زد! 

کلا بعضی ها تو خوشی هاشونم طلبکارن از بقیه که چرا پیگیر خوشی ما نبودی! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بابا خب آخه آدم ناراحت میشه مادرم روزی چند بار به بقیه خواهر برادر هام زنگ میزنه خود خواهرم دیروز پن ...

همسرت اعصابش خورد نشد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بابا خب آخه آدم ناراحت میشه مادرم روزی چند بار به بقیه خواهر برادر هام زنگ میزنه خود خواهرم دیروز پن ...

بیخود ناراحت میشی گوشبتو خاموش کن لذت ببر  بزار اونا نگران تو بشن نه تو نگران اونا