2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما  هست

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

برای بعضی ها عوض شده ولی آخه قبولی ها حتی مدارک رو بردن دانشگاه و ثبت نام تمام شده تغییر تراز بعد نت ...

دیگه شانسشون 

فقط میتونم بگم خاک تو سر اموزش پرورش 

باز سنجش یک عملی داره 

ولی اموزش پرورش فقط سوء عمل داره

از برگذاری امتحانات و گرفتن پول زیاد بگذریم من الان نتونستم با واقعیت ۳_۴ نمره کم دادن تو امتحانام کنار بیام فقط میتونم لعن و نفرینشون کنم و عصبی بشم

...

دیگه شانسشون فقط میتونم بگم خاک تو سر اموزش پرورش باز سنجش یک عملی داره ولی اموزش پرورش فقط سوء عمل ...

دقیقا ولی واقعا سنجش از آموزش پرورش بدتره کاهش ظرفیت سه رشته تاپ رو راحت تصویب کرد اونم دم نتایجی

تازه تراز فرهنگیان رو عوض کردن دیگه تا ۱۰ روز دیگه نتایج نمیاد اصلا عاشق کار تو سنجشم عملا ۱ روز کار ...

😭😭😭😭دیشب گفتن شهریه پردیس هم شده ۱۶۰ در هر صورت بدبختیم😭😭😭

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

آره عزیزم تجربیاز دیشب هزاربار از خواب پریدم دیگه دیوونه شدم😭

نگران نباش تو تلاشت رو کردی انشاءالله همون رشته ای که دوست داری در بهترین دانشگاه قبول میشی 🌹

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

نگران نباش تو تلاشت رو کردی انشاءالله همون رشته ای که دوست داری در بهترین دانشگاه قبول میشی 🌹

مرسی عزیزدلم ایشالا❤️همینجور برای شما😘😘

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

مرسی عزیزدلم ایشالا❤️همینجور برای شما😘😘

قربونت 🥰

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)