2777
2789
مطمئنی؟ اینجوری کع بدبخت میشیم

بله تصویب شد مگ اخبار رو دنبال نمیکنید؟ 

با کارت ملی باید خرید بزنید طلا رو تو سامانه اسمتون ثبت بشه اگر هم نکنید موقع فروش طلا به قیمت پنج سال قبل ازتون خریداری میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقره زینتی نه ظرف و ظروف یا نقره بشکل شمشما یه اینه نقره فروختیم120میلیون

خوب هیچی میخاستم خوشحال بشماا😂😂چون ساعتم نقره هست با دستبند و اینا دارم ازش 

من مامان میشم ☺️💪

کار خونگی چی خوبه

لباس بچگانه بخر بذار تو خونه تون

اگه اتاق جدایی دارین ک درش ب حیاط باز میشه خوبه

بعد تو مجازی بشددت تبلیغ کن

هر چی فروختی هم اصلا ب خودش و سودش دست نزناااااا

فقط بذار برا جنس جدید

تا یکی دو سال که کارت رونق گرفت اونوقت میتونی از سودش استفاده کنی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

[QUOTE=393307290]بله تصویب شد مگ اخبار رو دنبال نمیکنید؟ با کارت ملی باید خرید بزنید طلا رو تو ساما ...

به زبان ساده، «تصویب مالیات طلا » یعنی مجلس یا مسئولان مربوطه قانونی را تصویب کرده‌اند که معاملات طلا را—در شرایط خاص—مشمول مالیات می‌داند. این قانون با هدف کنترل سفته‌بازی، کاهش دلالی و تنظیم بازار طلا وضع شده، نه صرفاً جمع‌آوری مالیات از مردم عادی.

خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم برای مردم عادی، مشمول مالیات نمی‌شود. این بند تصریح می‌کند که مصرف‌کنندگان معمولی تحت فشار مالیاتی قرار نمی‌گیرند. 

قانون «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» با هدف جلوگیری از معاملات کلان و دلالی در بازار طلا و سایر دارایی‌ها تدوین شده است. 

سود ناشی از خرید و فروش طلا، ارز یا سایر دارایی‌ها:

• در بازه کمتر از یک سال: حدود ۳۰٪ مالیات
  • در بازه یک تا دو سال: ۲۰٪ مالیات
  • بیش از دو سال نگهداری: ۱۰٪ مالیات 

در پرداخت مالیات، سود واقعی شما محاسبه می‌شود—یعنی اثر تورم نیز در نظر گرفته می‌شود و داده‌های بانک مرکزی مبنای آن هستند. 

قانون جدید مالیاتی از ۵ شهریور ۱۴۰۴ به تصویب رسیده است و به شرح زیر اجرا می‌شود:

• اگر شما جزو مردم عادی باشید و طلا تا سقف مشخص (۲۰۰ گرم) بخرید یا بفروشید، مالیاتی به شما تعلق نمی‌گیرد.
  • اما اگر معاملات طلا در حجم بالا یا بیش از دفعات معمول انجام شود (مثلاً به‌صورت مکرر یا تجاری)، سود ناشی از این معاملات در بازه‌های زمانی مختلف مشمول مالیات می‌شود (۳۰٪، ۲۰٪ یا ۱۰٪ بسته به مدت نگهداری)؛ ضمن آنکه اثر تورم نیز در محاسبات لحاظ می‌شود.
بنظرت بانک دیگه ای هست که نخاد پول زیاد بمونه تا امتیاز بده آخه چهار پنج ماه زیاده حوصلم نمیکنه😣

پاسارگاد یک ماه و نیم بمونه ۵۰ میده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
[QUOTE=393307290]بله تصویب شد مگ اخبار رو دنبال نمیکنید؟ با کارت ملی باید خرید بزنید طلا رو تو ساما ...

🔹 یعنی وقتی طلا رو بفروشی، باید مشخص بشه کی خریده بودی و الان بعد از چه مدتی داری می‌فروشی.

• اگر مدرکی از خرید قبلی (مثل فاکتور یا رسید رسمی) داشته باشی، زمان خریدت مشخصه و مالیات طبق اون محاسبه میشه (مثلاً اگه بیشتر از دو سال پیش خریده باشی، فقط ۱۰٪ روی سودت حساب میشه).
  • اگر هیچ مدرکی نداشته باشی، قانون ممکنه فرض کنه همون امسال خریدی و الان زود داری می‌فروشی، که در اون صورت نرخ مالیاتش بالاتر میشه (مثلاً ۳۰٪ روی سود).

🔹 خود اصل طلا مالیات نداره؛ مالیات روی سود خرید و فروش هست.
یعنی اگر مثلاً ۲۰ میلیون خریدی و ۳۰ میلیون فروختی، روی اون ۱۰ میلیون سود (با در نظر گرفتن نرخ تورم رسمی) مالیات حساب میشه.