2777
2789
عنوان

شوهرم نزاشت گوشت بدم ب همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 32 پست
الان میان میگن وقتی نداره چرا ۴ تا بچه آورده😐

خب آره دیگه

غلط می‌کنه وقتی ندار و فقیره ۴ تا آورده

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم چرااونهایی که دستشون خالیه بیستر بچه میارن همیشه برام سواله اخه من دکتردیدم فقط یه بچه دا ...

چیزی بنام🧠ندارن

فقط دستگاه تناسلی شون ماشالا خوب کار می‌کنه‼️

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

الان میان میگن وقتی نداره چرا ۴ تا بچه آورده😐

چون حرف درست رو میزنن !

وقتی نداره چرا باید چهارتا بچه بیاره و نسل قربانی بزرگ کنه بچه رفاه میخواد اما خب الان بحث کمک کردنه 

یک  کلیو  که  نمیخواد  بدی  

کمتر  از  یک  کیلو  بده  پنهانی  

بعدش  قابل توجه  اینای  که  میگن   بچه  نیاره 

مگه  توی  این  خراب  شده  چیزی  دست  زن  هست 

وقتی  مرد  مجبور  کنه  نمیشه  کاری  کرد   تمام  دادگااه  و  قانون  هم  همش  حق  با  مرده 

من  مامانم  ۴ تا  بچه  اورد  فکر  میکنی  میخواست؟  نه  چون  خانواده  بابام  پسر  میخواستن  اون  مجبور  بود  هی  بیاره  تا  بببنه  کی  پسره 

اون  موقع  ای  وی  اف  اینا  نبود  البته  و  روش  های  پیشرفته  جلوگیری😭😭😭

خب عزیزم اون یک کیلو گوشت میخواد چقدر نیاز اون جنین تامین کنه ؟

بنظرم غذا ببر براش هراز گاهی شاید این طور به غرورش هم بر نخوره 

مثلا عدس معروف به گوشت فقرا خیلی آهن داره 

براش غذا ببر با تنوع 

یک کلیو که نمیخواد بدی کمتر از یک کیلو بده پنهانی بعدش قابل توجه اینای که میگن بچه ...

خب ما فقط تقصیر زن انداختیم که

شوهرش هم غلط کرد

یک کلیو که نمیخواد بدی کمتر از یک کیلو بده پنهانی بعدش قابل توجه اینای که میگن بچه ...

بنظرم بهترین کار جدا شدن مامانت بود از همچین خانواده ای!

میترسن تاج و تخت بدون وارث بمونه؟

وقتی شوهرت راضی نیست بخشش اون گوشت از نظر شرعی درست نیست لقمه ای که حلال حرومش مشکل داره رو هم نده به زن باردار ، فردای قیامت باید جواب همون خانم رو بدی علاوه بر جواب شوهر

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷