2777
2789
عنوان

خانمای باحجاب میاین💚🤍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست
نه والا اصلا چون همش بد نگاه میکنن🤭

اینم آره نمیدونم چرا 

ولی کلا من میرم یه جایی مثلا فروشگاهی چیزی میبینم مثل منم هست احساس راحتی میکنم 

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به حجاب و پوشش و چادرشون ندارم هر کی هر جور دوس داره بگرده ولی از اینکه وقتی یکیو با آرایش و بد ...

آره واقعا اینم خیلی غلطه و واقعا هم نمیشه ملاک و معیار رو فقط حجاب گذاشت

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

چند روز پیش رفته بودم بازار یه خانمی با حجاب بود فروشنده بود خیلی حس خوبی گرفتم ولی نه به خاطر اینکه با حجاب بود کلا انرژی مثبت بود،قبل از اون چند سال بود دیگه چادری ندیده بودم حس خوب بگیرم ازش اتفاقا احساس ناامنی میکنم با اینکه خودم شال میزنم

اکثرا هم مخصوصا افراد مسنشون نگاهشون دنبال بی حجاب هست گیر بدن

من الان قم هستم ولی با حجاب آنچنانی نمی‌بینم فقط یک سطح پایین تر از تهران شومیز شلوار شدن فقط تو سمت ...

اطراف حرم که خیلی وضع حجابشون اوکیه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

عزیزمممیه خانوم بی حجاب به پوشش گیر نمیده شما دیدی بده؟منظورم از نامهربون همون بود چون تو پرانتز هم ...

اون به پوشش گیر نمیده ولی بی حجاب های گند اخلاق هم کم نیست انگار میخوان پاچه همه رو بگیرن

اطراف حرم که خیلی وضع حجابشون اوکیه

اطراف حرم که خوب باید حجاب خوب باشه 

اما بری سمت سالاریه و بوعلی و شهرک قدس و خیلی جاهای قم خیلی با حجاب نیستن البته به پای تهران نرسیده

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه