2777
2789
عنوان

عروسک و بت پرستی مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
پس چیه؟

ببین عروسکها جای خوبی برای قایم شدن چیزهایی هست که ما نمیبینیم 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😨😱

ببین من عروسکای بچگیم خونه مادربزرگ ام  بود مامانم اینارو اورد خونه و از همون موقع که اینا  امدن همش کابوسای  ماورائی می بینم و حالم  بده میخوام بندازم دور

من هم عروسک دوختم .بهش توجه میکردم .اتفاقای بد افتاد .از جمله ج نگ .

حالا چه برسه ج ن

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

😢😨😱ببین من عروسکای بچگیم خونه مادربزرگ ام بود مامانم اینارو اورد خونه و از همون موقع که اینا ام ...

بنداز بره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دقیقا درسته حرفتون ، همین عروسک لبوبو رو به روی یه گربه گرفتن یه جوری ترسید و زد پرتش کرد ، گربه ها اینجور انرژی هارو میبینن

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
دقیقا درسته حرفتون ، همین عروسک لبوبو رو به روی یه گربه گرفتن یه جوری ترسید و زد پرتش کرد ، گربه ها ...

بعضیا جبهه می گیرن  اصلا منطقی فکر نمی کنن فقط بخاطر ترند شدن  می خرن

بعضیا جبهه می گیرن اصلا منطقی فکر نمی کنن فقط بخاطر ترند شدن می خرن

خیلی از عروسک ها ، انیمیشن ها و فیلم ها پشتشون کلی برنامه اس ، خیلی از انیمیشن ها و فیلم های خارجی رو نگاه میکنی علامت های شیطان پرستی و فراماسونری توشون هست اینا همه برنامه ریزی شده اس اما خیلی ها ساده لوح هستن و حواسشون به این چیزا نیست

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی