2777
2789

چندین سال ی لحظه آرامش ندارم انقد دلم میخواد با اعصاب راحت بشینم درس بخونم اما از خودم گذشتم و درس نخوندم الان ی موقعیت تقریبی پیدا کردم بخونم رفتم شهرستان مادرم واسه بهم زدنارامش و اعصابم ۷ تا گربه به زور گفت ببر نگه دار تو حیاط این گربه ها به خونه عادت داشتن منم چندشم میشد نمیزاشتم بیان تو خونه اعصابم بهم میریختن همش صدای میو میو اهر زنگ زدم به مامانم بیا ببر یا نه ببرم بزارم پارک یا تو کوچه ولَشون کنم گف نه میام میبرم اخر اومد برد تو راه جاده خوابش برد تصادف کرد زنگ زد بهم ک تصادف کردم مفصر تویی همش میگی بیا گربه هارو ببر بلندشو بیا تهران اومدن دوهفته اس دهنمو صاف کرده همه جوره ازم کار میکشه خودش میتونه کاراشو انجام بده اما همش کار میکشهزنگ زد محل کارش دعواش کرد کارفرما ک بیا سرکار گف نمیتونم دخترمو میفرستم بیاد به جام (ابدارچی هست ) رفتم اونجا کار کردم بعد از ظهرم با تمام خستگی باید میرفتم خرید خونه نون بخر اینو بخر اونو بخر بیار میرفتم انجام میدادم دوروز رفتم روزبعدش گف بعد کار خونه رو تمیز کن دعوا کردم باهاش شدید ک شیره جونمو داری میگیری خستم کردی بیخیال شد 

دیروز از قبل ی کار دادگاهی داره براش ابلاغیه اومده بازم ازم انتظار داره بمونم یا به جاش برم دادگاه یا برم سرکار 

خودمم از خونه هول هولکی دراومدم و اینکه واسه شنبه دوتا کار دلخواهمو پیدا کردم میخوام برم مصاحبه کاری واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خسته ام ازش 

یبار میگم بمون ازخواسته های خودم دارم عقب میفتم 

یبار هم میگم برم بازم کاسه کوزه هاسرمن میشکنه دوباره مرخصی میخواد کارفرماش میگه دیگه نیا از کار اخراج میشه میگه تو مقصری خسته شدم عقلم به جایی نمیرسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مصاحبه تو انجام بدهولش کناین بی منطق روارزش داشت بخاطر دو سه تا توله گربهمینداختی تو کوچه برن

والا با من بود اینکارو میکردم اما به حرفا اعصابخوردیایه بعدش فک کردم گفتم بیاد ببره 

البته میدونستم مخصوصا فرستاده ک نتونم درس بخونم مادرم از درس خوندن من بدش میاد علاقه داره حمال باشم خسته ام ازش خسته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره

مادرانه احترامش واجبه

شما گویا دوتا کسی جز هم نداریم باید قدر همو بدونین و این درک باید از طرف جفتتونم باشه والا فقط تو رعایت کنی مادرت سو استفاده کنه تو نابود میشی مادرت عوقعش بالا می‌ره و برعکس.

حتما به برنامه اهداف خودت برس خودت فدا نکن کار خودت بکن احترام با دلرحمی فرق داره

دلرحمی زیاد طرف عوقعش بالا می‌بره 

فردا خدایی نکرده تو  نرسی نباشی کارش انجام بدی اون شخص میمونه و تازه قدرت می‌دونه.

الویت خودت باشه اهدافت 

مراقب خودت هم باش و احترام مادرتم داشته بامثلا گربه گفت نگه دار بگو من میترسم خوشم نمیاد شرمنده نمیتونم. خودتو فداااا نکن چون تهش تو مقصریم

کاری گفت دوس نداری نمی‌رسی وقت نداری محترمانه بگو نمیتونم نمی‌رسم ولی بی حرمتی نکن بهش.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
مادرانه احترامش واجبهشما گویا دوتا کسی جز هم نداریم باید قدر همو بدونین و این درک باید از طرف جفتتون ...

بابا به خدا ی کارایی میکنه مغز ادم سوت میکشه 

۵۲ سالشه انگار من به دنیااوردمش 

خدا ی راه نجات بهم نشون بده دیونه شدم دیونه عقلمو ازدست دادم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا به خدا ی کارایی میکنه مغز ادم سوت میکشه ۵۲ سالشه انگار من به دنیااوردمش خدا ی راه نجات بهم نشون ...

مادرته نمیتونی بی تفاوت باشی

خودت فدا نکن اهداف خودت برو جلو در حد توان کمکشم تونسی بکن

خودت خیلی درگیر نکن بله اگر شرایط داری وضعیت خوبه مالی منظومه نزار کار کنه  هزینه های بده وظیفه

ولی اگر نداری خوب  باید خودت برسی مثلا خودت سالم باشی میتونی. به خدایی نکرده مادرت مریض شد بهش برسی

خودت بیمار باشی نمیتونی مراقب مادرت باشی

تو بخش روح و روان هم همین صادقه آرامش نداشته باشی آرامش نمیتونی بدی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم