2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم عروسیمه

320 بازدید | 34 پست

هرچی به تاریخ عروسی نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه

دیشب خواب دیدم عروسیمه وقت ارایشگاه نکرفته بودم هر ارایشگاهی میرفتم قبولم نمیکردن التماس میکردم اما میگفتن نه عروس بی نوبت نمیشه 

مجبوری رفتم یه ارایشگاه داغون و تو خواب داشتم سکته میکردم شبیه جادوگر شهر عز منو ارایش کرد 

بعد لباس عروس هم سفارش نداده بودم خود ارایشگریه لباس عروس گشاد و بیریخت تنم کرد من میگفتم بابا این اخه خوب نیس میکفت همین یه دونه رو داریم

تاج‌ رو سرم شبیه تاج آمن هوتب تو سریال یوزارسیف بود تا نزدیک سقف ارتفاع داشت موهامم زرد عقدی کرده بودن 😄😄😄😄 

بعد مامانم زنگ زده بود کحایی مهمونا همه اومدن من استرس کرفتم اومدم دم صندوق پول حساب کنم گفت ۶۰ میلیون پول بابد بدی من میکفتم بابا چخبره و‌موجودی کارتم کم بود و‌ همسرمم گوشیش خاموش بود 

از‌خواب پریدم خداروهزار بازشکر کردم خواب بود اما هنوز یادش میفتم دلم میلرزه 

انقدددد فامیلای خودم و همسرم دور از جون شماعزیزان  دنبال حاشیه و اذیت و پشت سرحرف زدن هستن تو ناخوداگاهم این ترسه همیشه هست دلم میخاد اصلا حتی جشن نگیرم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

منم خیلیییی از این استرسای الکی داشتم ولی الان که چند سال میگذره میگم چقد اشتباه کردم بهترین روز زندگیمو واسه خودم تلخ کردم با استرس و فکر و خیال

از عروسیت لذت ببر فکر هیچکسو نکن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داشتن طبیعیه ولی کنترلش کن و لذت ببر سخت نگیر عروسی فقط یک باره و قراره همیشه خاطرش تو ذهنت بمونه پس از الان همه ی کاراتو بکن تا اون روز فقط لذت ببری حرف کسی برات اهمیت نداشته باشه

منم خیلیییی از این استرسای الکی داشتم ولی الان که چند سال میگذره میگم چقد اشتباه کردم بهترین روز زند ...

فداتشم 

خوشبخت بشید 

واقعا ادم بعدها میفهمه هیچی ارزش اینهمه استرس رو‌نداره البته استرس شیرینیه اما چون من مشغله م زیاده و‌همسرم هم شهر دیگه س و کارا رو خودم باید برنامه ریزی کنم برام سخت شده

فداتشم خوشبخت بشید واقعا ادم بعدها میفهمه هیچی ارزش اینهمه استرس رو‌نداره البته استرس شیرینیه اما چو ...

مرسی عزیزم شمام همینطور 

نگران نباش میگذره 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

انشاالله به بهترین نحو برگزار میشه عروسی تون خواب تون تعبیر نداره چون استرس این موضوع رو داشتید خیره ...

فدات بشم عزیزم انشاله

قطعا تاثیر همین استرسهاس

استرس داشتن طبیعیه ولی کنترلش کن و لذت ببر سخت نگیر عروسی فقط یک باره و قراره همیشه خاطرش تو ذهنت بم ...

فداتشم چشم مرسی عزیزم 🤍🫶

منم ۱۹ ام مراسمم بود 

عمو شوهرم فوت کرد جوون بود 

کنسل شد 

همه چیمونم امادهه🫠🫠

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️