2777
2789

کسی که مشکل اعصاب داره بايد بره پیش روانپزشک یا مغزاعصاب؟

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه بگو تا بگم

17 سالشه هرچی دستش باشه پرت میکنه داد میزنه زود عصبی میشه فوش میده...

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
مشکل اعصابش چیهاگه خیلیبییی حاده باید بره مغزو اعصاب وگرنه اکثر مشکلات با روانپزشک حله

داد میزنه هرچی دستش باشه پرت میکنه فوش میده و..

مغز اعصاب براش بهتره یا روانپزشک؟

این باید بره روانشناس روانپزشک فقط با کمی دارو سرپوش میزاره رو مشکل و دارو هم عوارض داره

مغز اعصاب هم دارو میده؟

من روانشناسی میخونم و این مشکلی که گفتی ربطی به مغز اعصاب نداره، تو حوزه تخصصی اون نیست اگه مشکل نور ...

روانشناسی هم یکی دو جلسه بردیمش...اصلا با حرف نمیفهمه دوساعت باهاش صحبت کرده دیروز باز اومديم خونه همون کارارو انجام داده اصلا هیچ نتیجه ای نداد دیگه دیونه شدیم😭😭