2777
2789
همچنینآنچنان هم سخت نیستا😅💔فقط تفریحت محدود میشهچشم

ببین منی که همسن توام و دخترم تکی نمیتونم از پس کارای خودمم بربیام

بعد تو که پسری و باید کلا یه زندگیو بچرخونی و خیلییی مسئولیتای دیگه قطعا سخته

ولی ای کاش یکم دیگه صبر کنید بعد رسمیش کنید که جفتتون از پس کاراتون کامل بربیاید

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

ببین منی که همسن توام و دخترم تکی نمیتونم از پس کارای خودمم بربیامبعد تو که پسری و باید کلا یه زندگی ...

میدونم آبجی

من با کمک پدرم خونه خریدم مغازع خریدم ی موتور و مقداری طلا هم دارم حرفه و شغل هم دارم که اگه تو درس موفق نشدم اون هس

قراره هر دوتامون درسمون رو کامل بخونیم بعد عقد کنیم فعلا ی صیغه خوندیم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم آبجیمن با کمک پدرم خونه خریدم مغازع خریدم ی موتور و مقداری طلا هم دارم حرفه و شغل هم دارم که ...

خب خیلیم عالی

اگه نمیدونه نی نی سایت میای اینجام خیلی کمتر بیا چون قطعا ناراحت میشه. 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

نه بی عرضه نیستیبچه مثبتی که خب هم تو دخترا هست هم پسراچیز بدی نیست حتی میتونه یه معیار باشه،پس سخت ...

بستگی داره نخواستی یا نتونستی ...که ظاهراً نتونستی درسته!بعد دوباره بستگی داره خوش تیپی یا ....اگر هم خواستی و هم شرایطشو داشتی بی عرضه ..ولی اگر نخواستی بچه مثبت...ولی اگر خواستی و مثلاً قیافه نداشتی یک قربانی !!!گیج نشدی که  

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بستگی داره نخواستی یا نتونستی ...که ظاهراً نتونستی درسته!بعد دوباره بستگی داره خوش تیپی یا ....اگر ه ...

فکر کنم اشتباه ریپ زدی

یه لحظه حس ناکافی بودن کردم با اینکه دخترم وسوسه ام کردی برم دنبال زن🤣😭

خب خیلیم عالیاگه نمیدونه نی نی سایت میای اینجام خیلی کمتر بیا چون قطعا ناراحت میشه.

میدونه😅مشکلی نداره با این موضوع چون میدونه برای چی میام

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

با ۵۰ سال سن باید فکر اون دنیات باشی .

بیچاره من دوتا بچه دارم....سی و هشت سالمه...اصلا کاملا غیرطبیعی هستی..مردک هوا.خجالت بکش اینجا پیدا نمیکنی چون قیافه نداری درجه اول

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بیا برو بچه قابل قیاس با من نیستی

خدا نکنه با یه آدم هول و هیز و تو کف مقایسه بشم...تو کارمندی مثلاً...شاید آبدارچی...برجی شصت هفتاد تومن هم برات می ر ی ن ن گمشو از می نی سایت..در خواست دوستی هم که فراوان میدی یه کاربری دیگه هم داری

عجب بیهوده تکراریست دنیا