2777
2789
گاهی پیش بیاد عزیزم مثلا همین طاهری بجد واسه بچه داداش من یه تشخیص اشتباه داد

نمیدونم ولا ولی هم دکتر اسدآبادی هم رجبی ازکارسونوش راضی نبودن گفتن تشخیصش کلا اشتباهه آخه اون سونوگراف نیس پزشک زنانه اگه مریض خودش باشی شاید بیشتراهمیت بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولا ولی هم دکتر اسدآبادی هم رجبی ازکارسونوش راضی نبودن گفتن تشخیصش کلا اشتباهه آخه اون سونوگ ...

پریتانولوژیست هست اون‌موقع که کارش خیلی خوب بود بازم تحقیق کنید وتوکل برخدا ایشالله خیره

خودم‌که نه اما همیشه بیمارای مشکل دار سونوشو‌ایشون انجام میدادن در کل پزشک باسوادی بود

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم پیش همین دکتر تیموری برم یانه 🫠

امیدوارم کارش خوب باشه 

دکتری طاهری مطبشون کجاست؟ من میخام جایی برم که نهایت تا شنبه بهم نوبت بدن

همونجایی که مطب بتوله سونوگرافی حنیف اگه اصرار کنی شاید بدن ندادن بروپیش سارونه امروز زنگ بزن نوبت بگیر بگو سونوبنویسه میده شوهرش فوری انجام بده کاراونم عالیه

همونجایی که مطب بتوله سونوگرافی حنیف اگه اصرار کنی شاید بدن ندادن بروپیش سارونه امروز زنگ بزن نوبت ب ...

من پیش حنیف رفتم گفتن چون NT و جای دیگه بودی ما قبول نمی‌کنیم😐🫠

دکتر تیموری؟؟شما کی رفتین؟؟

الان بچم چهارماهشه ولی خدا ازش نگذره مردم ازاسترس آخه میگن بیشتر تک شریانیا ممکنه ناقص باشن مردم وزنده شدم دکتر طاهری خیالموراحت کرد گف تضمین میکنم سالمه فقط وزنش کمه اونم باشیرخشک وامپول انوکساپارین حل شد ولی بدنیا اومد دوکیلو بود