2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفاً خواهرم یک هفته خونش داره رنگ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو این زمانها حق را به دو طرف میدم خب مامانت بی سیاست بوده الکی بحث داداشت را پیش کشیده دلخو ...

والله من بنایی هم کردم نرفتم خونه کسی تازه تشریف میاوردن نهار خونه من پدر منو درآوردن اطرافیانم.

والله من بنایی هم کردم نرفتم خونه کسی تازه تشریف میاوردن نهار خونه من پدر منو درآوردن اطرافیانم.

آخی خیلی سخته به خدا اگه آدم ها همدیگه را درک میکردن حل میشد اطرافیان شما از این ور بوم بعضی ها هم از اون ور بوم مثلا دوشب مامانش درست میکرد یک شب هم خواهرش ساندویچی چیزی میگرفت واسه خواب میومد یا مثلا یک مواد غذایی میاورد 

آخی خیلی سخته به خدا اگه آدم ها همدیگه را درک میکردن حل میشد اطرافیان شما از این ور بوم بعضی ها هم ا ...

آره واقعا انقد خستم کردم الان منن هیچکس راه نمیدم هم خودم اذیت میشم از این حس هایی بدی ک درونمه همش سواستفاده میکردن ازم هر هفتع خونه من پاتوق بود بشور و بپز دو سه روز بعد یبار ک رفتم خونه مادر خودم خودش بخواب زده بود بهم کلی بی احترامی کرد منم از اونوفت نرفتم ولی اجازه ندادم بیان هم.انقد خدمات دادم یبار ک نمیدم میشم آدم بده

آره واقعا انقد خستم کردم الان منن هیچکس راه نمیدم هم خودم اذیت میشم از این حس هایی بدی ک درونمه همش ...

من خواهرم که ناراحت میشه منم ناراحت میشم 

آخه هم خیلی به درد من خورد هم مامان 

ولی نمیشه مامانم هم ناراحت کنم .

گیر کردم این وسط

آره واقعا انقد خستم کردم الان منن هیچکس راه نمیدم هم خودم اذیت میشم از این حس هایی بدی ک درونمه همش ...

آره عزیزم افراط وتفریط تو همه چیزی بده نه از این بوم بیفتیم که خدمات بدیم نه از این طرف 

مثلا من آدم میشناختم وقتی یک لباسی چیزی میخواست بگیره با دندونپزشکی بره با شوهرش،هماهنگ میشدنیک مدت برن خونه مادراشون تا خونه چیزی نخرن خرجشدربیاد خب این دیدخیلی زشته