2777
2789

بعد انتظار داشته. باشه. ک بری خونش زیارت قبول بگی 

بنظرتون حق داره خواهر شوهرم نگفت که می‌ره کربلا حالا از من انتظار داره برم خونش 

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هست

واقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متوجه میشید

سرچ کنید ملی گلد میاد بالا، و ثبت نام کردن توی سایتش خیلی راحته زیر2دقیقه ثبت نام میکنن

📌فقط باید موقع ثبت نام حتما شماره موبایل تون بنام خودتون باشه

2️⃣کدملی تون رو وارد میکنید، و ثبت نام تون تمام میشه

به همین راحتی

📌📌📌فقط بچه ها ممنون میشم حتما موقع ثبت نام کددعوت منو بزنید🙏🏻🌹، اون وقت هم به من 5میلی طلا میدم هم به شما چون برای اولین بار ثبت نام کردید 

موقع ثبت نام این کد دعوت رو بزنید خواهشا: milli-yqri7

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظارش بی جاس، ما هم تو اقوام داشتیم از این‌ موردا، بی سر صدا رفت که کسی نره خونش، ولی توقع داره همه زنگ بزنن.

ما هم میدونیم ولی اصلا به رو نیاوردیم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
وا چه پرروئهبرو اما تیکه بنداز بگو خانم چه بی خبراصولا اول خبر میدن بعدم دیگه به روت نیار بحث نکن

مادر شوهرم روضه داشت اصلا باهم حرف نزد قهر کرده آخه این چه زیارتیه که بری بعد بیای قهر کنی

اشکال نداره زائرامام حسین هست بروپیشش

شاید زنگ نزده که براش پولی چیزی نبری،دیدی قبل رفتن بعضیا پول میدن

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
نه ب این خاطر نیست عزیزم کلا آدم پرتوقعی هست

حالا عیب نداره به سربرو

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
با من قهر کرده آخه این چه زیارت رفتنیه که بعدش قهر کنی

اهمیت نده، اگر هم تو رو گفت بگو خودت که زنگ نزدی من از کجا بدونم، شایدم دوست نداشتی کسی بیاد که زنگ نزدی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....