2777
2789

من میرم بیرون میام سرکار میرم اما احساس میکنم که من افسردگی دارم 

نمیدونم چجوری باید توضیحش بدم این حالت روحی من ناشی از خستگی کاری نیست 

انگار خسته اززندگیه اما همچنان امیدواره یعنی یکم رو به جلو دلش میخواد بره اما نمیشه انگار امید هست تلاش نیست 

از افسردگی بیشتر میگین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درونگرامعمولا

درونگراها افسرده نیستن 😶

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

برعکس زمان افسردگیم من دادواعصاب مصرف کردم که فعالتر شم بزنم بیرون یادمه رفتم پیش روانپزشک گفتم ی قرصی بدید فقط بتونم ا خونه برم بیرون الان ظرفای خونمم نمیتونم بشورم وقتی خوردم انرژیم ربت بالا سرکار رفتم ولی یهو بیهوش شدم بز دلیل وتشنج کردم 

میخام بگم حالت روانی داغون باشه جسمی ام بهم میریزه نمیشع فیلم دراورد ولی اصولا با کارکردن زیاد اون افسردگی و تنهایی رو میخان پر کنن افسرده ها

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه تو افسرده نیستی.خدا سرت نیاره.داغون میشی‌

من خودم دارم قرص میخورم.

ینی کلا امید ب زندگی رو از دس میدی ب خودکشی فک‌میکنی به فرار جایی ک هیسکی نشناستت و آروم باشه

حس تو خالی بودن

حس اینکه زندگیت رو داری از تلویزیون میبینی انگار یه روحی.

من اینجوری بودم

اگر خوابت منظمه و امید داری افسرده نیستی

افسردگی رو خواب تاثیر میزاره؟

آدم کم خواب میشه یا پرخواب؟

نه تو افسرده نیستی.خدا سرت نیاره.داغون میشی‌من خودم دارم قرص میخورم.ینی کلا امید ب زندگی رو از دس می ...

خب منم همینم دقیقا بخاطر همین تاپیکشو زدم

خواب بی نظمبعصیها پرخواب میشن بعضی‌ها کم خواباگر نسبت به قبلت کم خواب تر یا پرخواب تر شدی افسردگیه

از همین رنج میبرم مثلا یکبار تا ۳ صبح بیدارم هرکاری میکنم خوابم نمیبره

یکبار ۸ شب میخوابم 

یکبار ۱۲ شب میخوابم ۴ بیدارم 

اعصابم خورده