2777
2789
ن دیگ این چندسال اونقدر جذب کردن ک نیرو کم نداریم،از ظرفیت آزمون امسال مشخص بود

امسال یه احتمال ادغام کلاس ها مطرحه اگه نیرو کافیه چرا اینو گفتن

هم نیرو کمه و هم حجم بازنشسته ها بالاست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون یه نفر شاید تو باشی. تمام تلاشت رو بکن.شهر ما اصلا یه نفر هم نمی گرفت. من یه شهر دیگه انتخاب کرد ...

ان شالله عزیزم به امید موفقیتت .باشه ان شاالله آزمون بعدی!

تا زمانی که ذهنیتت درستش نا امیدی هست کسی موفق نمیشه.پس اول رو درون خودت کار کن بعدش حرکت کن

بله درسته ، چشم ،اول رو خودم و افکار مثبت کار کنم بعد بریم ب سمت آزمون بعدی خداکنه بشه

امسال یه احتمال ادغام کلاس ها مطرحه اگه نیرو کافیه چرا اینو گفتنهم نیرو کمه و هم حجم بازنشسته ها بال ...

بازنشسته ک هرسال بوده پارسال کلی جذب داشتن،امسال ظرفیت هرجا نهایت۵نفر بود پارسال۱۰۰نفرم داشتیم تو هرشهری تهران ک رفت رو۷۰۰نفر

ادغام کلاس رو خبر ندارم من پارسال۴۰دانش آموز داشتم امسال۳۰تا شدن با همون تعداد همکار

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بآش عزیزم .میرم دنبال منابع ببینم چی میشه

ان شاءالله که یکی از معلم های آینده شما باشی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷