2777
2789
عنوان

مایع جلوی خونه نشونه چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهههههه ،،خودم هم نظرم همینه فکرم درگیره و نمی‌دونم چیکار کنم

چهارقل خیلی معجزه میکنه

سعی کن در طول روز زیاد بخونی و اگه میتونی با صدای بلند بخون

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
آرهههههه ،،خودم هم نظرم همینه فکرم درگیره و نمی‌دونم چیکار کنم

احتمالش هست . دعای جوشن صغیر به آب بخون هم ازش بخورید هم چند قطره چهار گوشه خونه بریز .دوربین هم حتما بذار ولی به هیچکس نگو ببینی کار کیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چی هست گلم تجربه داری ، برای چه جارویی هست

حدود ده سال پیش جلوی در خونه ما بود

همسایمون گفت پی گرگ هست

با اینکه خیلی ها میگن اعتقاد نداشته باش ولی از اون موقع تا الان بدبختی سرازیر شده تو زندگیمون

من خودم با چهار قل مشکل رو برطرف میکنم ولی متاسفانه جادو هست و خیلی ها ازش استفاده میکنن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

حتما بذار معلوم میشه کاره کیه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂