2821
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته انسانی

79 بازدید | 8 پست

یازدهمم و رشته ام انسانی همه درسام توی رنج ۱۹ و ۲۰ 

خیلی علاقه دارم و دوست دارم برم دانشگاه خوب درس بخونم 

اما همش بهم میگن وقت تلف می کنی  انسانی بازار کار نداره 

فقط شاگرد تنبلا میرن 

تغییر بده برو تجربی 

نمی دونم چی کار کنم خیلی نا امید شدم 

به نظرتون رشته ی پردرآمد توی انسانی هست ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دوره ای یکی استاد ما تعریف میکرد دهه ۶۰ی بود خودش می‌گفت اون زمان ریاضی خیلی تو بورس بود از حتی تجربی هم راکد شده بوده همه می‌رفتند مهندسی این روی حرف خانواده و بقیه ایستاد رفت انسانی بعدش رفت حقوق بعدش مدیر اداره حقوقی بانک شده بود یه روز اسنپ میگیره هم کلاسی مهندسش میاد دنبالش با هم صحبت میکنند میگه دقیقا اشباع شده همون وقتی که اینا فارغ تحصیل میشن از بس ورودی زیاد بوده جایی هم که استخدامی نبوده باید برای خودت کار کنی یه روز کار و پروژه هست یه روزی نیست،

حالا اینو نگفتم بگم بده تا شوهر خودم دهه ۶۰ی و مهندس شهرسازی هست داداش بزرگ‌ترش هم عمران اینو گفتم که بگم برو علاقه خودت فقط بازار کار همه رشته ها به کل اشباع شده علاقه و استعداد و روابط عمومی خودت تو مسیر شغلی بیشتر مهمه تا رشته من ترم آخر کارشناسی با مدرک کاردانی حسابداری دانشگاه آزاد رفتم جایی سر کار واسه همون کار دقیقاً یکی دانشجو ارشد ملی اومده بود مصاحبه بده همون روز 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز