2777
2789
عنوان

اونای که از پوست سر در میارید بیاد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست
اره عزیزدلم

فکر میکنم بخاطر همین پوستت واکنش داده....

از اول دوباره شروع کن...مثلا فقط ژل شست و شو و آبرسان استفاده کن دیگه هیچی نزن به پوستت...یه هفته تا ده روز ادامه بده..بعد هر ده روز یک محصول اضافه کن به روتینت....ان شاالله درست میشه....

اگرهن میخوای ببری دکتر و پس بدی لوازم  رو..که هر طور صلاح میدونی...اما احتمال زیاد اینطوری جواب میگیری ان شاالله🌹

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
تو نینیسایت ی نفرو که درست نشاوره میدی هم آدمو به غلط کردن میندازن. دختر خوب ! چه زشتی ؟ پس بیا بحرف ...

ممنون عزیزدلم پس‌امروز حتمن میرم پیشش

ولی اینو بگم جوشای ک‌زدم و ی جوریه ک فقط خودم میبینم چون همرنگ پوستمن زیاد مشخص نیست‌اگ‌دکتر گفت جوش نداری چیکار کنم

۴۲۰ م مننننن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم بخاطر همین پوستت واکنش داده....از اول دوباره شروع کن...مثلا فقط ژل شست و شو و آبرسان استفا ...

عزیزم دکتر بهم گفت شب ابرسان بزن صبح نرم‌کننده

بعد من پوستم چون بعد ابرسان خشک‌میشد

شب ابرسان‌میزدم

۵ دیقه بعدش نرم‌کننده میزدم

صبح بیدارشدم دیدم جوش زدم

دیشب نرم کننده رو ابرسانم نزدم برا‌همین‌هیچ جوشیم نزدم هنوز

۴۲۰ م مننننن

فک نکنم از آبرسان باشهیا اون ضدآفتاب دلیلشه (اگه هر روز میزنی)، یا نرم کننده و اون فوم شستشویه مدت ی ...

دیگه همه محصولات رو گفتین دیگه بلاخره یکیش جوش میاره😂😂

ضدآفتاب و آبرسان روزانه استفاده باید بشه اگه مناسب پوستش باشه جوش نمیاره

تو نینیسایت ی نفرو که درست نشاوره میدی هم آدمو به غلط کردن میندازن. دختر خوب ! چه زشتی ؟ پس بیا بحرف ...

بهتر نیست یکم اخلاقتو بهتر کنی 

طرف لابد خجالتیه درکش انقدر براتون سخته؟؟

بهتر نیست یکم اخلاقتو بهتر کنی طرف لابد خجالتیه درکش انقدر براتون سخته؟؟

اسی عزیز منظور منو متوجه شد. بهتر نیست توی چیزی که بهتون مربوط نیست دخالت نکنید ؟ و الکی جو ندید ؟

بعد از ابرسان نرم کننده میزدم میشه مال اون بوده باشهگ

عزیزم علت جوش زدنت بخاطر ویتامین سی هست معلوم پوستت بهش حساس اونو متوقف کن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

قرص نورم اسکینم همینطوری نخور این همه وقت من داغون شدم باخوردنش نکن باخودت اینکار

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن