2777
2789
عنوان

سلام بعد از دوروز 😑😑😑😑

137 بازدید | 13 پست

بلاخره تونستم اعتیاد به نی نی سایت و بشکنم و دوروز 

نبودم 

خیلی سخت بود ولی تونستم🫤😁

شمام امتحان کنید به همه کارهاتون می‌رسید مثلا من این دوروز همش تو تیک تاک یوتیوب بودم 😂 بی مزه هم خودتونید 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای کاری داداش

من ۲۷ روز تعلیق بودم تونستم تحمل کنم پیام ندم که تعلیق رو بردارن

البته در عوضش پدر اینستا و اینفلوئنسر ها و یوتیوبر ها رو در آوردم😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

کجای کاری داداشمن ۲۷ روز تعلیق بودم تونستم تحمل کنم پیام ندم که تعلیق رو بردارنالبته در عوضش پدر این ...

میگم دیگه 

گدرتمندیم😎😎💪💪💪

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

میگم دیگه گدرتمندیم😎😎💪💪💪

گدرمنت نیستیم

کدرتمندیم😂😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

گدرمنت نیستیمکدرتمندیم😂😂😂😂😂

داش چه فرقی داشت ؟😐🥲

خو مردی چچرا زدی زن

مرد زن نما🫠🫠🫠

صبح به این زودی اگع اینجا نیایم خب چکار کنیم

باید بریم اینیستا حالمون بد شه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉