2777
2789

رتبم نجومی میشه امسالم نمیدونم جواب خانوادم چی بدم قلبم درد میکنه نمیتونم بخوایم سال سومم بود کاش این همه فشار نمی آوردم به خودم کاش میشد بیخیال باشم 

دارم دق میکنم از غصه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم مونده سکته بزنم

امسالم قبول نمیشم مادرم به خدا روز کنکور گریه میکرد باهام خیلی غصه میخوره میگه همه زنگ میزنن میپرسن خجالت میکشم تو قبول نشدی ابرومون رفت از خودم بدم میاد مامانم رو جلو بقیه شرمنده کرده همه زنگ میزنن بهش پز بچه هاشون میدن 

به خدا اعتماد کن 

یه جاهایی یه طوفانایی دیدم که نتیجش رسیدن به بهترین و زیباترین ساحلا بوده...بسپر به خودش که بهتر از اون میتونه آینده بسازه 

اتفاقا به من همچین وایبی دادی که رتبه قابل قبول میاری 

اصن شاید خواست همون بالایی باشه که منیه که چشمام اذیتع و تو تاریکی گوشی دست نمیگیرن  بعد نماز صبح بخوام یه دقیقه سری بزنم به نی نی سایت و تاپیک شما رو ببینم باهات حرف برنم

امسالم قبول نمیشم مادرم به خدا روز کنکور گریه میکرد باهام خیلی غصه میخوره میگه همه زنگ میزنن میپرسن ...

رشته ات چیه

من ک امسال دیگه هرچی شد میرم حالم بد میشه با کنکور 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نخوندم سال سوومه همه بهم میخندن پشت سرم حرف میزنن مامانم داشت روز کنکور گریه میکرد از خودم متنفرم

نخوندی پس چیکار نیکردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم به خودت فشار نیار از پا در می آیی دور از جونت یه کنکور مگه چقدر ارزش داره دور از جون شما من یکی از اقوام دختر خانوم گلشون سر این قضیه کنکور توی خواب سکته کردن فوت کردن یع دختر خانوم ۲۰ ساله اصلأ به خودت استرس وارد نکن فدای سرت عزیزم مقصر که شما نیستی 

به خدا اعتماد کن یه جاهایی یه طوفانایی دیدم که نتیجش رسیدن به بهترین و زیباترین ساحلا بوده...بسپر به ...

اره فک کنم مجاز بشم امسال ولی همین ۴۰ هزار تا ۴۵ هزار میشم اره خودمم حس میکنم از وقتی نماز شب میخونم آرامش بیشتری دارد شایدم حرف امام علی درسته که آقا گفتن بیشتر فکر های انسان هیچوقت اتفاق نمیفته  من تقصیر خودمه از بی ارادگی خودم قبول نشدم ولی خیلی دلم برا مادرم میسوزه خواهر خیلی غصه میخوره روز کنکورم اینقدر گریه کرد کاش امسال دیگه بتونم خودمو جمع کنم تموم شه مادرم داره دق میکنه از غصه آینده من گریه میکرد پا به پای من تو روز کنکور دلم اتیشه براش به خدا غصه خودم مهم نیست فقط مامانم غصه نخوره اینقدر زندگی سختی داشته خواهر اینقدر زندگی سختی داشته بابام خیلی آدم بدیه 

استرس های الکی وواس فکری خیال پردازی ناسازگار بی ارادگی و بی عرضگی خودم بودم

همدردیم

استرس مانع بزرگیه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اصلا نمیتونم یک جا بشینم همش در حال راه رفتن و خیال پردازی بودم بدم میاد از خودم

درکت میکنم

اره فک کنم مجاز بشم امسال ولی همین ۴۰ هزار تا ۴۵ هزار میشم اره خودمم حس میکنم از وقتی نماز شب میخونم ...

توکل کن عزیزجان 

ببین تو پشتت به کسی گرمه که این همه جمعیت رو زمین رو آفریده و قسم خورده که تنهاشون نمزاره مگر خودشون دور بشن 

راز و نیاز کن ناامید نباش دلت رو بسپار به زنده ای که هیچ وقت نمیمیره 

منم غصع مامانم رو میخورم با خواهر برادر کوچیکم تنهاس پدرم پارسال فوت شد مامانم خیلی جوونه اما گفتم خدایا تو جز خیر چیزی برای بندت نمیخوای آینده خواهر برادرم رو می‌سپارم به تو دلم رو میسپارم به تو نذاری شیطان به دلم راه پیدا کنه و دور بشم از رحمت بی انتهات دستم خالی اما بذار تو دست تو باشه دلم قرصه به تو ...توکل به خودش