2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم اگر ازدواج کنم هرروز تفریح مسافرت هستم

فکر میکردم شوهرم خیلی عاشقمه و از نظر روحی آرامش دارم بعد ازدواج...

فکر میکردم از نظر مالی هرچی دوست داشته باشم میتونم بخرم

اما همش کشک بود

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

من فکر میکردم اگر ازدواج کنم هرروز تفریح مسافرت هستمفکر میکردم شوهرم خیلی عاشقمه و از نظر روحی آرامش ...

اخی عزیزم انشالله با شوهرت وقت مسافرت خاسته هات میرسی

چه باحال حالا وقعا کلا کتاب؟

اره همسرم همیشه داره کتاب میخونه من خودمم خیلی آدم درسخونی بودم شاید حتی به قول همسرم دوران اونم از اونم بیشتر میخوندم ولی دیگه الان دوران اوج همسرمه ما چند ماه پیش رفته بودیم لوازم تحریری منم اون موقع درس میخوندم بعد خب زیاد میرفتیم اون مغازه فکر کرده بودن ما بچه داریم برای اون میخریم گفته بودن خیلی دوست داریم بچتون رو ببینیم چه مثلا چه شکلیه و اینا چون بهتون نمیخوره بچه داشته باشین مدرسه بره

بعد من گفتم داداش اینارو بر میداریم برای خودمون

اره همسرم همیشه داره کتاب میخونه من خودمم خیلی آدم درسخونی بودم شاید حتی به قول همسرم دوران اونم از ...

😅😂😂😂 واییی فقط اونجایی ک خاسته بچتونو ببینه 😂😂

😅😂😂😂 واییی فقط اونجایی ک خاسته بچتونو ببینه 😂😂

اره خیلی خنده دار بود اخه میدونی چیه بغل اونجا یه مغازه ی اسباب بازی فروشی بود ما اونجا خیلی میرفتیم برای داداش رفیق صمیمیم وسیله می‌گرفتیم فکر میکردن برای بچه ی خودمون میخریم