2777
2789
عنوان

شوهرم فوت کرده حالم خوش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه پدر حقوق داشته باشه و دختر مجرد یا طلاق گرفته یا بیوه باشه میتونه از حقوق پدر استفاده کنه ب ...

مال من ک داداشام همون مال بابامو بالا کشیده رسما چون دختر شدم هیچ حقی ندارم

کلا خیلی در گرفتن حقم ضعیفم چیکار کنم

تمرین کن که صدات خیلی یواش نباشه خیلی بلند هم نباشه یکم خیلی کم اخم داشته باش و با لحن طلبکارانه 

یه جمله ی حق طلبانه توی ذهنت داشته باش 

مثلا 

اینجا خونه ی منه ...

قانون پشتمه ...

صاحب خونه اصلی خداست ...

خودم میدونم چی بصلاحمه چی نه ‌...

لطفا پاتونو اندازه گلیم خودت باز کن.... 

و جملات اینچنینی توی ذهنت داشته باش 

سعی کن وقتی خیلی عصبی هستن یا خودت آمادگی بیان جملات رو نداری 

چیزی نگی و فقط اخم کنی و بحالت قهر و طلبکارانه رفتار کنی بدون هیچ حرفی 

دقیقا

مظلوم نباش داد زدن داد بزن ، کم محلی کن ، مطالبه گر باش ، از بدی هاشون گلایه کن هر چی شل بیایی سفت  می خوری ، رو خودت کار کن ضعیف نباشی ، وقتی برادرات نیستن به پدر ومادرت گلایه کن بگو وظیفتون هست هر کاری برام بکنید گوششون پر کن ، مظلوم نمایی کن به وقتش روی خشن نشون بده بذار بترسن ، والا دختر فامیل ما طلاق گرفته  ، انقدر هاپارتی هست کل خانوادش ازش می ترسن ، همشون از ترس احترامش می کنن کارت حقوق بابا دستش هست کسی جرات نداره بگه پولا که تو کارت کو ، شما هم مثل این دختر فامیل ما ظالم باش نه مظلوم باش ،  از حقت دفاع کن با اعتماد به نفس ، سر کار هم برو حقوقت طلا بخر پس انداز کن 

داداشت بیجا کرده خونه پدرتی و وظیفه تامینت رو داره حتی قانون بعد مرگ پدر حقوق رو به دخترش میده اما ب ...

وقتی مامانش اون جور میگه به پسرش از قبل اجازه توهین به دخترشو داده

امان از این پدر و مادرای نااگاه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.