2777
2789
عنوان

همیشه باید با هم سطح خودت وارد رابطه بشی وگرنه آسیب خواهی دید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
موافق نیستم داخل بقیه زمینه ها شاید اما اینکه روستایی باشه یا شهری چ ربطی داره و یا شاید زیاد ربط ند ...

منم عقیده ام این بود ولی هر پسریو انتخاب کردم روستایی انتخاب کردم همشون ی جور اثبات کردن که در حدم نیستن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه بحث نکنید الکی دوستان نتیجه همینه عوض نخواهد شد آدمی که از لحاظ فرهنگی اجتماعی و... با شما اخلاف زیادی داره مثل شهر و روستا مناسب نیست و سلام نقطه سر خط

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

منم عقیده ام این بود ولی هر پسریو انتخاب کردم روستایی انتخاب کردم همشون ی جور اثبات کردن که در حدم ن ...

😐 قبول ندارم منم کلی خواستگار روستایی داشتم یک سری هاشون واقعااااااااااا بد بودن اما یک سری هاشونم ازهزارتا شهری بهتر بودن و بافهم و با درک شعور 

عاشق یه پسر روستاییم ولی متاسفانه هرکار کردم مثل خودم بشه نشد 💔لیاقتش یه دختر از همونجاست

فرنگ ها متفاوته نمیشه آخرش  بیشتر از لین  قلبا شکسته و خورد میشد 

چون کارایی که تو انجام میدادی برا اونا هنوز تابو بود مطمئنا

فرنگ ها متفاوته نمیشه آخرش بیشتر از لین قلبا شکسته و خورد میشد چون کارایی که تو انجام میدادی برا ا ...

بله مثلا اونا معتقدند عروس باید تو یه خونه با مادرشوهرش زندگی کنه