2777
2789
عنوان

افتادم بعدش این علامتو دارم

85 بازدید | 3 پست

واقعا خدایا توان قدرتی زیاد بده ب مامامانا دوم خدا پاداشش زودی بهمون بده باروزای خوب اونم منی ک دس تنهام خلاصه بچهام در حال کل کل باهم بودن منم تراس یاهمون روشنایی خونمون تازه شسته بودم حواسم نبود با باسن پام لیز خورد افتادم حالا تپش قلب دارم و سرگیجه جرااخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگاه کنین دو تا احتمال هست. یکی پاسخ بدن به آسیبه. مثلا وقتی پامون پیچ میخوره یا بدجوری زمین میخوریم ممکنه دچار این علائم و حتی بیهوشی بشیم بهشمیگن سندرم وازوواگال. برای خود من معمولا بعد از آسیب فیزیکی و درد شدید پیش میاد. 

احتمال دیگه اینه که حالا یا از ضربه ای که زدین به سرتون یا همون ضربه ای که به لگنتون خورده به طور غیر مستقیم به سرتون آسیب زده باشه. 

سرگیجه و تپش قلب علائم مهمی ان. اگه دیدین تا نیم ساعت اینا بهتر نشدین برین اورژانس هم یه عکس ساده از لگنتون بگیرن چیزی نشده باشه هم اگه لازم دیدن یه سی تی اسکن از سرتون. 

Involuntary night owl, here for tea