2777
2789

یک ماه پیش دوست ابجیم که دوست خودمم می‌شد چون هر روز میومد پشیمون صمیمی شده بودیم 

نمی‌دونم چیشد یهویی تصمیم گرفت زندگی خودشو تموم کنه

تک دختر خانواده بود بشدت مامانش وابسته ش بود ۱۷ سالش بود😭😭😭😭

هس عکساشو میبینم دلم کباب میشه حالم خیلی بده همش صداش و حرف زدناش جلو چشمامه

بیچاره مامانش تو یک ماه تموم موهاش سفید شده😓هر روز صدای جیغ و گریه هاش از خونه شون میاد 

براش دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده مقصره اگه طرف میاد مشکلش رو میگه برطرف کنن خودکشی نمیکنه اکثر کسایی اینکار میکنن خانواده حمایتشون نکرده 

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

خانواده مقصره اگه طرف میاد مشکلش رو میگه برطرف کنن خودکشی نمیکنه اکثر کسایی اینکار میکنن خانواده حما ...

نه عزیزم اینطور نیست رابطه خیلی خوبی با خانوادش داشت

پای پسر وسط بوده

من خودم خیییییلی مشکلات و فشارها رومهولی هیییچ وقت فکرشم نکردم برای .....نمیدونم بعضیا دلیلشون چیه ب ...

گلم من هم یه دوران مثل. تو فکر میکردم حتی تو دلم می‌گفتم اینا چقدر خودخواهن‌ خداشاهده چند ماه بعدش یه مسئله ای برام پیش اومد که سعی کردم‌ خودمو حذف کنم ... بماند که به طرز عجیبی اصلا پام به بیمارستان هم نکشید تصمیمم لحظه ای بود اما قضاوت کرده بودم آدما تبدیل میشن به کسایی که هیچوقت درکشون نمی‌کردن 

خانواده مقصره اگه طرف میاد مشکلش رو میگه برطرف کنن خودکشی نمیکنه اکثر کسایی اینکار میکنن خانواده حما ...

دقیقا چون قبل این داستان یه سری نشونه از خودشون بروز میدن اما کسی متوجه نمی‌شه 

گلم من هم یه دوران مثل. تو فکر میکردم حتی تو دلم می‌گفتم اینا چقدر خودخواهن‌ خداشاهده چند ماه بعدش ی ...

همه حرفاتون درست 

اما ادم وقتی که به خودش،و خدای خودش ایمان داشته باشه امکان نداره این فکرا بزنه به سرش 

هر جا که همچین حسی بهت دست داد با خودت بگو تو خیلی با ارزش تر از این حرفا هستی و حیفه

برای من خیلی وقتا پیش اومده ولی خودمو نباختم

🙋اقا هستم 🙋