2777
2789

خانما من ۲۸سالمه 

همسم ۳۱ 

همسرم همسایمون یودن ، دقیقا فردای روزی که رفتیم اون محله ، مادرشو فرستاد ببینه مزه دهنم چیه 

اونموقع ترم ۲کارشناسی بودم ۲۰سالم بود ، گفتم میخوام درس بخونم 

تا ۲۳کارشناسی خوندم، از ۲۴تا ۲۷ هم درگیر ارشد ، تا اینکه فروردین پارسال عقد کردیم 

من همیشه از بچگی از قبول مسئولیت میترسیدم،  مسئولیت قبول میکردما ولی با کلی ترس و استرس 

مثلا معلمم میگفت تو مبصر من مبصر میشدم ، همش نگران این بودم بتونم خوب بچه هارو ساکت کنم و معلمم ازم راصی باشه و لحطه شماری میکنم تایمم تموم بشه یکی دیگه بشه مبصر

شاید بخاطر این بود که همش از ازدواج کردن فرار میکردم 

همسرم پسر خوبیه، دوسش دارم زیاد، اون چند سال که همسایمون بود، دورادور میشناختمش، حتی گاهی با هم رفت و امد خانوادگی داشتیم 

ولی حس میکنم نمیتونم از پس مسیولیتام به عنوان یه همسر و بعدها شاید به عنوان مادر بتونم انجام بدم 

نه اینکه بخوام بگم از این دخترای لوس بودم که دست به سیاه و سیفد نمیزننا نه ، یه ترسی تو وجودم هست 

۱۳شهریور هم عروسیمه 

۳تا حس باهم قاطی شده ، ذوق ، استرس ، پشیمونی 

به شوهرم چند وقت پیش سربسته گقتم ، اونم گفت از پسش بر میایم،  چیز سختی نیست و الکی استرس داری 

چه کنم با این حسممممممممممممممم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن امیدت بخدا باشه تا اینجای کار ک خداروشکر همچی خوبه...احساس مسئولیت زیادتم در حدش خوبه خیلی خوبه ک احساس مسئولیت بالا داری چیزی ک خیلی از دخترای این دوره زمونه ندارن 

عزیزم اگه این استرس دلیلش فقط اخلاق خودته ، سعی کن بهش غلبه کنیاما اگه چیزی توی همسرت دیدی که تو رو ...

نه چیزی ازش ندیدم 

این حس تو وجودمه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

استرست تا ی حدودی طبیعیه ولی سعی کن امیدواری و خوشحالی رو جایگزین این حسا کنی

انشاالله خوشبخت بشین😍

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست.