2777
2789
عنوان

بعد کات

135 بازدید | 12 پست

واسه یه شهر دیگس

روز تولدم اومد بهم کادو داد اما عین غریبه ها رفتار کرد دستش رو گرفتم محکم گرفت و میخواستم برم مغازه روم غیرتی شد اما تهش گفت باید تموم کنیم من دیگه نمیتونم و تموم کردیم قبلا در طی روز چندین بار آنلاین میشد اما این چند روز در طی روز کلا شاید ۳ دفعه آن میشه به نظرتون برای همیشه کات کرد یا موقت 

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه برای همیشه باشه چون بدرد نمیخوره این خیلی پیگیرش نباش دوراشو زد خودش میاد

میدونی خانوادش خیلی روش فشار میارن سر من

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

میدونی خانوادش خیلی روش فشار میارن سر من

خب این مربوط به خودشه تو اصلا زحمت نکش میاد نترس فقط بزار زحمت بکشه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

پیگیرش نشو بزار بفمهمه اونه که تورو از دست داده!

پیگیر ک نیستم اما یه نظرت واقعا دوستم نداره و پای کسی درمیون یا به خاطر فشار های خانوادش

خب این مربوط به خودشه تو اصلا زحمت نکش میاد نترس فقط بزار زحمت بکشه

پیگیر ک نیستم اما یه نظرت واقعا دوستم نداره و پای کسی درمیون یا به خاطر فشار های خانوادش

اگه واقعا دوستت داشته باشه برمیگرده بیخیالت نمیشه

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

اگه واقعا دوستت داشته باشه برمیگرده بیخیالت نمیشه

تاحالا چندین بار به خاطر فشار های حانوادش تموم کرد اما یه هفته بعدش برگشت

تاحالا چندین بار به خاطر فشار های حانوادش تموم کرد اما یه هفته بعدش برگشت

خوش به حالت منم امشب به خاطر فشار خانواده تموم کرد ولی استخاره هم بد اومدش فک‌نکنم برگرده

خوش به حالت منم امشب به خاطر فشار خانواده تموم کرد ولی استخاره هم بد اومدش فک‌نکنم برگرده

واسع منم این دفعه هنوز برنگشت