2777
2789

خانما نمیدونم چرا چنین حسی دارم 

ولی حس میکنم از این دخترام که میشن پیر دختر و تا آخر عمر مجرد میمونن😅

۲۲سالمه ، چهره و استایل و طاهرم مثه بقیه دختراسن ولی خب تاحالا پیشنهاد نداشتم نمیدونم چرا 

ولی خواستگار سنتی داشتم 

تاحالام با هیچ پسری دوست نبودم 

تو کل عمرم کلا از ۲نفر خوشم اومده اونم در عرص یه هفته فراموش شده 

میدونم الان ازدواج برام زوده خودمم فک میکنم هنوز به بلوغ  فکری نرسیدم ، 

حس میکنم از اینام کا هیچ وقت ازدواج نمیکنم 

نه کسی عاشقمه، نه عاشق کسیم ، نه با کسی تو رابطم،  هیچیییییییییی

هدفای خودمو دارم ، آرزوهامو دارم براش تلاش میکنم ، ولی به هر حال منم جوونم ، ازدواج یه جور نیاز طبیعیه 

منم الان تو اوج جوونیم 

یه وقته اهنگ عاشقانه گوش میدم میرم تو خیال پردازی ، بعدش که تحلیلش میکنم برام عیر باوره ، خندم میگیره نمیدونم چرا 

حس میکنم اصن به ازدواج و بچه دار شدن نمیرسم 

تا قبلش میمیرم 😅

نطر شما چیه 

چرا چنین حسی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این حس رو داری و همینطور ادامه بدی به حس منفیت هیچوقت تا اخر عمر ازدواج میکنی

بهتره به کتاب های افکار منفی و قانون جذب مراجعه کنی و اطلاعاتت در زمینه ذهنیت بالا ببری

خلاصه حرفم هرچه فکر کنی و حس کنی واقعیت زندگیت میشه 

اگه این حس رو داری و همینطور ادامه بدی به حس منفیت هیچوقت تا اخر عمر ازدواج میکنیبهتره به کتاب های ا ...

ولی من هرچی فکر میکنن برعکسش برام پیش میاد 

قانون جذب برا من کار نمیکنه