2777
2789

ی بچه کوچیک دارم خیلی دلم‌میخوادارش جدابشم اصن دیگ دوسش ندارم نمیخوامش خیلی بددهن اصن محبت نمیکنه اهمیت نمیده امشب بهم میگفت حرومزاده پدرمادرت فلانن فوش میداد ب خودم وپدرمادرم سراینکه بچه نمیذاشت لباساشو بپوشم منم دادزدم گفتم از صب تالا خسته شدم تانصف شب سرکاره هیچ بیرون و تفریحی نمیبره میادخونه شام میخوره میخوابه سرش توگوشی چندسال جداازمن میخوابه میگه تواتاق گرمم منم بخاطرحرف امشبش میخوام برم خونه بابام بنظرتون چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو عزیزم..رابطه ای که توش حرمت ها شکسته شدن و هر حرفی و توهینی توش زده شده به درد ادامه دادن نمی ...

خیلی دلم میخواد جدابشم ب مادرش زنگ زدم گفتم انقد براش بی اهمیته میگ نمیدونم از هیچی سردر نمیارم منم گفتم هروقت جداشدیم سردرمیاری