2777
2789
عنوان

مهر باید فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست
پدر مادرم دیگع💔

آخی پس خیلی فشار روته‌ 

بنظرم یه فکر اساسی برای رفتن سر کار کن ... بگو می‌خوام خرجم در بیارم از رشتم خوشم نمیاد می‌خوام دوباره سال بعد کنکور بدم فلان رشته رو بیارم هم‌زمان هم کار کنم بتونم از پس مخارج بر بیام... 

آخی پس خیلی فشار روته‌ بنظرم یه فکر اساسی برای رفتن سر کار کن ... بگو می‌خوام خرجم در بیارم از رشتم ...

پدرم خیلی آدم تعصبیه نمیزاره بیرون کار کنم 😭حتی بخوام کار هم کنم باید یواشکی برم سرکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسته با سوابق وقتی آینده نداشته باشه چه فایده ای داره ؟

دانشگاه رفتی تو اجتماعی و تهش ب قول خودت فقط ی دیپلمه نیستی

در کنارش ی هنر و مهارت هم برای کسب درآمد یاد بگیر 

و درضمن اگه آینده برات مهمه باید بگم هم اینکه ب اندازه کافی درس نخوندی و هم اینکه در این مورد ب خانوادت میخوای دروغ بگی این عقیده ات رو زیر سوال می‌بره

اخه با دیپلم میشه مربی مهدکودک اینا شد مگه ؟چطوری؟

بعضی جاها کمک مربی میگیرن با مدرک استاد محسنی هم که بعضی از موسسات و مهدهای قرآنی براحتی مربی میگیرن ... دوستم دیپلمه هست یه سری مدارک از فنی حرفه ای گرفته توی بعضی موسسات هنری آموزشی فعالیت داره

شدن که میشه ولی اگه درس خون بودی همون دوسال میخوندی خودت خودتو بهتر میشناسی اگه نمیخوای بخونی وقت تل ...

سال اول که مدرسه داشتم و تو رابطه بدی بودم نخوندم 

سال دوم هم باز رفتم تو رابطه و کلا مشکلات خانوادگی و مهم تر از همه این بود تو رابطه بودم دختر درس خونی نیستم متوسط بودع درسم تو مدرسه ولی میدونم اگه بخوام بخونم حسابی بشینم پاش شاید بتونم