2777
2789

چ تاپیک پر انرژی👍

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا دختر دارم یکی از یکی خوشگل تر

بهم گفتن تو فقط بچه بیار اونم دختر بیار چون خیلی خوشگل میشن و کارخونه پرنسس سازی داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سه تا دختر دارم یکی از یکی خوشگل تربهم گفتن تو فقط بچه بیار اونم دختر بیار چون خیلی خوشگل میشن و کار ...

اوخی 3 تا دختر چه خوش میگذره خدایی

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

فکر کنم شیرین‌ترین لحظه، وقتیه که والدین ببنید فرزندشون از آب و گل درآمده و به جوانی رسیده در حالیکه حامل ارزش‌های خانوادگی‌ و باقیات و صالحات برای دنیا و آخرتشون شده...

این خیلی شیرین‌تر از دلخوشی های گذرای ناشی از لمس پوست لطیف و پای تپل  بچه و... است!

اوخی 3 تا دختر چه خوش میگذره خدایی

مرسی عزیزم

اره همه امید انگیزه ی منن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مرسی عزیزماره همه امید انگیزه ی منن

شوهرم یه خاله داره 3 تا دختر داره باورت نمیشه دورهمیا چقدر با این 3 خواهر خوش میگذره باباشون جوری بهشون میرسه و افتخار میکنه ک آدم کیف میکنه خدایی  

شوهرم یه خاله داره 3 تا دختر داره باورت نمیشه دورهمیا چقدر با این 3 خواهر خوش میگذره باباشون جوری به ...

چه قدر حس خوب داد کامنتت🥰

برای من کوچیکن ولی تصورش هم شیرین بود 

مرسی ❤️ 

مال من پسر بودش امام حسین اومد خوابم بهم هدیه داد بعد از مریضی خانومم 5سال دیگه تاسو رفتم زنجیر زنی گریه کردم نیت کردم بعد از مدتی اومد تو خوابم با اباس جنگی صورت نورانی یه خنجر زرد گذاشت تو دستم محکم دستنم رو گرفت فشرد بعد یه هفته حالت تحوه قربون کرمش اچبه احترامش اسمش گذاشتم ابوالفضل بعد از دنیا اومدنش تنها بودم همه بام قهر خودم خانمم گذاشتم رو تخت لباسم ... زنا اونجا گفتن برو بیرون گفتنم کسی رو ندارم بعد گریه کردن براام

چه قدر حس خوب داد کامنتت🥰برای من کوچیکن ولی تصورش هم شیرین بود مرسی ❤️

اصن بی اغراق میگم من دورهمی و به عشق این 3 خواهر میرم وقتی میرقصن باهم یا شوخی خنده راه میندازن باباشون جوری با لذت نگاشون میکنه ک آدم هزاربار میگه کاش همه ی مردا همینجوری عاشق دختراشون بودن

خدا برات حفظشون کنه❤️