2777
2789
عنوان

درد سینه لطفا بباین

132 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

یه هفته ای هست کنار سینه م نزدیک زیر بغل به شدت درد میکنه و  درد تو یه ناحیه متمرکزه. وقتی فشار میدم دردش بیشتر میشه. امشب حس کردم زیرش توده هست

همچین تجربه ای داشتید؟

زندگی زیباست...

اگه همچین چیزی متوجه شدی زودی برو دکتر 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم قبلاً یک سری اینجور شدم خیییلی ترسیدم سرطان سینه و......بعد چند روز خودش خوب شد و اصلا نرفتم دکتر نگران نباش ولی بد نیست هر چند سال ماموگرافی از سینه هم بدی برا چکاب 

توده باشه حتما حتما دکتر زنان برو 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

من چند روز پیش یه چیزی زیر سینم برجسته شده بود که درد میکرد خانوما گفتن چون نزدیک پریودمه اینجوریه و ...

اا چه جالب

خداکنه همین باشه خیلی نگرانم

زندگی زیباست...
چرا؟

که خیالت راحت بشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚