2777
2789

یه حرفی میزنه حرصم رو درمیاره منم ۹۰ درصد مواقع خودمو کنترل میکنم ولی گاهی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

امروز از صبح غر زد غر زد غر زد دعوا کردم خودمو کنترل کردم دیگه عصری مسخره شو درآورده بود منم صدامو یکم بلند کردم گفتم دیوونه ای دیگه پاشو برو دکتر اگر حالت بده 

حالا قهریم . کلی گریه کردم ولی ازش بدم میاد 

قلبم ب درد میاد ینی بچه های مام در آینده اینجوری میشن

ینی دیگ بچه ای عاشق مادرش نیس بچه ای نیس ک هرجور شده حرمت نگه داره 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینه هممون همین مشکلات رو داریم

واقعا ؟ من فکر میکردم فقط من بی ادبم . 

ببین از صبح سر چیزهای واقعا بی ارزش سر من غر زد . غر که نه بی ادبی میکرد فحش می‌داد گفت ازت متنفرم و ... 

اشتی کردیم رفتیم بیرون کافه وقتی برگشتیم دوباره شروع کرد غر زدن که یهو بهش گفتم دیوونه و برو دکتر و اینا 

درکت میکنم

مامانم درک نمیکنه

میگه تو ماه قبل به من گفتی بمیر ! 

من نگفتم بمیر . مامانم از زیر داربست رد میشد بهش گفتم بیا اینطرف خطر داره . گفت بیین چقدر آدم رد میشن اگه قراره همه اینا بمیرن خب تو هم بمیر منم گفتم اینطوری نگو بابا من هنوز جوونم شما ۵۰ سال عمر کردی 

الان این حرف منو چند روزه میزنه تو سرم 

مامانم درک نمیکنهمیگه تو ماه قبل به من گفتی بمیر ! من نگفتم بمیر . مامانم از زیر داربست رد میشد بهش ...

مامان منم خیلی چیزا و بخودش میگیره حرف ههتاد سال پیشو هی میگه انتظار داره با همه قهر باشیم البته الان دیگه ما کار خودمونو میکنیم ولی کله من اون بهم نمیخوره

واقعا ؟ من فکر میکردم فقط من بی ادبم . ببین از صبح سر چیزهای واقعا بی ارزش سر من غر زد . غر که نه بی ...

نه باور کن مام همین داستانو چند وقت یبار داشتیم الانم ک ازدواج کردم هنوز یروزایی که قاطیه زنگ میزنم بد برخورد میکنه اولش میگم حالا چندروز زنگ نمیزنم .... ولی طاقت نمیارم

کلا با هر کی زندگی کنی و در این حد به هم نزدیک باشین یه مسائلی هم دارید حالا میخواد مادر پدر یا همسر