2777
2789

خیلی مودبانه و عادی گفتم مامان ناهار چیه

داد زد سرم یعنی چی ناهار چیه من زحمت کشیدم درست کردم ناهار ناهاره دیگه

میخوای بخور میخوای نخور😐

گفتم چرا اینطور میکنی سوال من چه ایرادی داشت مگه گفتم بد کردی غذا درست کردی

باز شروع کرده عصبی حرف زدن و داد زدن که دیگه نپرس ناهار چی داریم

(مادرم هم میدونست من با نامزدم دعوا کردم حالم خوب نیست)

به نظرتون چه جوابی بدم به مادرم؟ واقعا رفتارش باهام درست بود؟

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

بمیرم مامانت خستست ، خسته میفهمی؟؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت از یه چیزی یا از یه جایی ناراحته لیتوطری خودش رو بهانه کرده ریخته بیرون ببین چیشده ایتطوری گفت ...

نمیدونم از چی ناراحت بوده 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

ناراحت بوده از چیزی سر تو خالی کرده

ولش کن ادامه نده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه قطعا درست نبوده

مامانم‌من هم خیلی غر غر می کنه ولی اگه‌به خاطر ناهار چی داریم‌انقدر عصبی می‌شد

قطعا تا الان‌دارم‌زده بود انقدر که من میگم

ول‌کن‌‌بابا شاید‌ خودشم‌به خاطر مشکلی‌ناراحت بود سر تو خالی کرده

جوابم میخوای بدی ؟ شما،خودت باید ناهار درست کنی

من هم درست میکنم

چند روزه با نامزدم مکرر دعوا میکنم امروز هم یکم کار داشتم 

هر ماه هم حداقل یکبار غذا از بیرون میخرم خانواده رو مهمون میکنم