2777
2789
عنوان

میخوام بچه ی دومم پسر بشه دختر نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 84 پست
رابطه ای که بزنه رابطه ی دیگه ای رو خراب کنه قشنگ و صمیمی نیستهمه میدونن دختر ها هووی مادرشون هستن

ولی ماهایی که دختر داریم به چشم هوو به دخترمون نگاه نمیکنیما

من خودم دو تا پسر و یک دختر دارم، ولی بهت دوستانه میگم دختر یک چیز دیگه هست 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا چیزهایی که گفتی کاملا در مورد دختر من صدق می‌کنه. تا می‌خوام برم تو ماشین بشینم میبینم خانم جا ...

خیلی سخته و من اصلا ادمی نیستم با همچین کسی حتی اگه بچه ی خودم باشه بتونم بسازم و دوستش داشته باشم..تا بزرگ شه ودوست مادر بشه چه چیزها که از مادر نمیگیره

فقط برات آرزو میکنم خدا بهت دختر بده برخلاف عقیده ای که داری.دخترداشتن یه نعمته من هم دخترشودارم هم ...

سلامت و شاد باشن عزیزم زیر سایه پدر و مادر

ولی فکر نمیکنم یک ثانیه هم بچه ی دختر داشتن رو تحمل کنم

من اشتراک بیشتری با پدرم دارم ولی مامانم نزدیکترین رفیق به منه نمیتونم یه لحظه به این که مامانم اینج ...

شما هم توی بچگی قطعا کار هایی کردید که مادرتون فکر کردند هوو به دنیا آوردن تا دختر ولی خودتون یادتون نمیاد

پسر هم وقتی زن بگيره دور زنش میپلکه و از ک.ون اون میخوره تمام. 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
والا کل اطرافیان با دخترانشون درگیرند

پس کلا مشکل دارین

زندگی ما به دو بخش تقسیم میشه قبل دخترم و بعد دخترم

همین الانم پسرم رو بالشت من خوابه دخترمم رو بالشت باباش رفتم رو پدرو دختر پتو کشیدم یدونه ماچشون هم کردم عشق کردم ....شما واقعا عجیبید زنان حسودی هستید شما و اطرافیانتون 

خدا کنه خیلی دوس دارم حس مامان پسر بودنو من خواهر نداشتم دخترم برام جبران کرد انشالله اینم خدا به دل ...

انشالله عزیزم.پسر داشتت یکی از شیرین ترین اتفاقات زندگیت میشه..قندعسلم یک روز نیست که بهم ابراز محبت نکنه از روزی که اولین کلمش رو گفت حتی

خیلی سخته و من اصلا ادمی نیستم با همچین کسی حتی اگه بچه ی خودم باشه بتونم بسازم و دوستش داشته باشم.. ...

با شما هم نظر هستم. من دو تا بچه دارم و واقعا در بزرگ کردن دخترم دارم اذیت میشم به شدت غر میزنم و لجباز هست و کل اعضای خونه رو کرده کلفت خودش!! تا کاری رو که بخواد انجام ندین صداش رو میندازه سرش! جایی هم میریم یا چیزی می‌خریم دستش رو می‌زاره روی گرونترین چیزا!! ولی می‌دونم اینا موقتی هست و اینا هم نمک زندگی هستند

اینارو ول کن من تاپیک ذخیره میکنم راهی پیدا کردی بهم بگو

چشم عزیزم.فقط امیدوارم راهی پیدا کنم.قراره برم دکتر و پرس و جو بکنم راجب رژیم و نوع اقدام به بارداری و روش های سنتی برای تعیین جنسیت بچه

ولی ماهایی که دختر داریم به چشم هوو به دخترمون نگاه نمیکنیمامن خودم دو تا پسر و یک دختر دارم، ولی به ...

سلامت و شاد باشن زیر سایه پدر مادر عزیزم

شاید دختر شما کمی متفادته ولی ۹۸ درصد دختر ها اینجور هستند با مادراشون

انشالله عزیزم.پسر داشتت یکی از شیرین ترین اتفاقات زندگیت میشه..قندعسلم یک روز نیست که بهم ابراز محبت ...

اما من دخترم همینهاااا کلا بهم ابراز علاقه میکنه از هر جهت اما مثلا باباش منو ببوسه میگه بابا چرا اول منو نبوسیدی🤣 

من ناراحت نمیشم اصلا دوس دارم رابطشون خوبه لذت میبرم