2777
2789

؟؟ 

تاحالا شده که یکی دلتون رو شکونده و بدی کرده باشه و بسپاریش به خدا و در حقش خدا تلافی بکنه؟ 

تجربه هاتون بگید کی؟ چ بدی ؟ و چه مدت طول کشید و چیشد براش خدا در حقش چیکار کرد؟ 

خواهرشوهرم توخریدعروسیمون 11میلیون بهش پول داده بودن که باهم بریم سرویسموبرداریم منوبردیه طلافروشی دوتاسرویس خیلی ارزون که نصف اون پولم نبودنشون دادگفت یکیشوبرداربه دادشمم نگوحالاشوهرمم هی زنگ که هرچی دوس داری برداربه قیمتش نگاه نکن من ساده هم هیچی به شوهرم نگفتم ولی تودلم ناراحت شدم حتی اومدیم خونه مادرسوهرم گفت اینهمه پول دادم این چیه.... سالهاگذشت دزداومدخونه خواهرشوهرم تموم طلاهاییکه مادرشوهرم ایناکادوبهش توحنابندون ومناسبتای دیگه داده بودن دزدبردجالبه طلاهاییکه شوهرش خریده بودجای دیگه بوددزدندیده بودفقط کادوهای مادروپدرشودزدیده بودن میخواست بمن طلای کمی کادوبدن خودش طلاهای کادوییشودزدبرد😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم توخریدعروسیمون 11میلیون بهش پول داده بودن که باهم بریم سرویسموبرداریم منوبردیه طلافروشی د ...

بله واقعا چقدر جالب 

کلک و حقه خیلی بده خدا از سر ادم حقه باز نمیگذره و واقعا تلافی میکنه این کار خدا هم خیلی قشنگه ها

بله واقعا چقدر جالب کلک و حقه خیلی بده خدا از سر ادم حقه باز نمیگذره و واقعا تلافی میکنه این کار خدا ...

اره واقعا کارماکه میگن واقعاوجودداره اینکه کوچکترین بدی تواین دنیاتاوان داره وخیلی بایدمواطب تموم رفتارهاوحرکتهاواعمالمون باشیم