2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست پيدا میکردم پرطرفدار میشد من میرفتم حاشیه

من دختر تنها و ساکتی بودم.کسی باهام دوست نمیشد هیچ.بعضیام اذیتم میکردن.من بچه بودم اصلا نمیتونستم از خودم دفاع کنم.ولی الان نمیتونم تحمل کنم کسی بهم زور بگه.جوابش رو میدم.از خودم دفاع میکنم.کاش اون موقع هم میتونستم.

من دختر تنها و ساکتی بودم.کسی باهام دوست نمیشد هیچ.بعضیام اذیتم میکردن.من بچه بودم اصلا نمیتونستم از ...

شما ام مثل منی منم 3ه سال راهنمایی دوستی نداشتم خیلی عذاب کشیدم ولی به خانوادم نگفتم ی روز یکی از بچه ها گفت بهتره از این مدرسه بری خسته نشدی از این وضع ولی من نرفتم قوی موندم تلاش کردم و بیشتر درس خوندم الان می‌بینمشون نگاهم میکنم محل نمیذارم از یکی از بچه شنیدم در موردم حرف زدن که الان چقد خوشگل شده فلانی محل نمیذاره انگار همکلاسیش نبودیم 

اره همکلاسم نبودید فقط عذابم دادین

فندق 🦜