میخوام از دانشگاه انصراف بدم نگید چرا و اینا مجبورم مدارکمم میخوام بهم میگه باید اینقدر پول بدی چکار کنم لطفا راهنماییم کنید تحت فشار هستم برای ثبت نام دانشگاه جدید مدارکم میخوام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
خدانکنه چند نفر از دانشگاه انصراف دادن بدون هزینه به من میگن باید بدی از ی طرف دیگه اصلا نمیتونم برم ...
یعنی چی ؟ با تو هم ترم بودن
نمیشه که از اونا نگیرن از شما بگیرن
اصن ثبتنام کردی تو دانشگاه واسه انصراف باید پول بدی چجوری بدون پول انصراف دادن؟ لابد پارتی داشتن
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
بچه های دانشگاه من نمیشناسم ولی تحقیق کردم گفتن پول ندادیم
ای بابا
آخه جایی هم مشغول بکار بشی حتی بعنوان باریستا یا..... بازم اینقد نمیشه حداقل نصفشو الان یجوری جور کنی نصفشو یکی دوماه دیگه
باید همه رو یه جا بدی عزیزم من الان میخوام دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم
آتیش بگیره دانشگاه😂✨
آخه اینجوری که نمیشه خب
من فردوسی بودم گفتن اگه بری درس بخونی حالا هر رشته ای هر دانشگاهی دگ لازم نیست پول بدی
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا